foto

Fumiko Orikasa

  • nar. 27.12.1974 (44 let)
    Tokio, Japonsko

Zajímavosti o tvůrci (1)

  • Hellsing (TV seriál) (2001)

    - Zbraň ráže 30mm užívaná Victorií Seras (Fumiko Orikasa) se jmenuje Hallconnen, což je přesmyčka od vcelku výstižného slova hellcannon – pekelný kanón. (Mates2106)

Herecká filmografie

Filmy

2018 Donten ni warau: Gaiden – Šukumei, sótó no fúma
Gekidžó sóšúhen Code Geass: Hangjaku no Lelouch – Handó
Gekidžó sóšúhen Code Geass: Hangjaku no Lelouch – Ódó
Gekidžóban Wakaokami wa šógakusei!
2017 Gekidžó sóšúhen Code Geass: Hangjaku no Lelouch – Kódó
Gekidžóban Kuroko no basket: Last game
2016 Gekidžóban Last Exile: Gin'joku no Fam – Over the Wishes
Gintama
Kuroko no Basket Movie 1: Winter Cup Soushuuhen - Kage to Hikari
Kuroko no Basket Movie 2: Winter Cup Soushuuhen - Namida no Saki e
2015 Little Witch Academia: Mahó šikake no Parade
Persona 3 the Movie #3 Falling Down
2014 Inazuma Eleven: Čó džigen dream match
Persona 3 the Movie #2 Midsummer Knight's Dream
2013 Eiga Precure All Stars New Stage 2: Kokoro no tomodači
Gekidžóban Gintama kankecu hen: Jorozuja jo eien nare
Kuroko no basket: Tip-off
Little Witch Academia
2012 Code Geass: Hangjaku no Lelouch - Nunnally in Wonderland
Eiga Precure All Stars New Stage: Mirai no tomodači
Hellsing IX
Hellsing X
2011 Eiga Suite Precure: Torimodose! Kokoro ga cunagu kiseki no Melody
Hagane no renkindžucuši: Milos no seinaru hoši
Hellsing VIII
Hoši o ou kodomo
Inazuma Eleven GO: Kjúkjoku no kizuna Griffon (TV film)
Magic Tree House
2010 Gekidžóban 3D Atašinči: Džónecu no čó čónórjoku haha daibósó
Gekidžóban Gintama: Šin'jaku Benizakura hen
Gekidžóban Inazuma Eleven: Saikjó gundan Ogre šúrai
Gekijōban Bleach: Jigoku-hen
Super Street Fighter IV
Votoms Finder
2009 Eiga Layton kjódžu to eien no utahime
Hellsing VI
Hellsing VII
Higuraši no naku koro ni: Rei
Hyakko Extra
Ichigo Mashimaro encore
Kawa no hikari
Meitantei Conan: Šikkoku no cuisekiša
Nodame Cantabile OVA
Street Fighter IV: Arata naru kizuna
2008 Code Geass: Hangjaku no Lelouch Special Edition – Black Rebellion
Gekidžóban Bleach: Fade to Black – Kimi no na o jobu
Hellsing IV
Hellsing V
Saint seija: Meió Hades – Elysion hen
Takane no jitensha (TV film)
2007 Gekidžóban Bleach: The Diamond Dust Rebellion – Mó hitocu no Hjórinmaru
Gekidžóban Naruto: Šippúden
Hellsing III
Ichigo Mashimaro
Ičhigo marshmallow
Kindaiči šónen no džikenbo Special (TV film)
2006 Gekidžóban Bleach: Memories of Nobody
Gekijōban dōbutsu no mori
Hellsing I
Hellsing II
Kaleido Star: Good da yo! Goood!!
Stratos 4 Advance Kanketsuhen
2005 Bleach: The Sealed Sword Frenzy
Ichigo Mashimaro Episode 0
Kaleido Star: Legend of Phoenix - Layla Hamilton Monogatari
One Piece: Nenmatsu tokubetsu kikaku! Mugiwara no Luffy oyabun torimonochō (TV film)
Saint seija: Meió Hades meikai hen
Saišú heiki kanodžo: Another love song
Stratos 4 Advance
Šinšaku sengoku eijú densecu Sanada džú júši (TV film)
2004 Bleach: Memories in the Rain
Inujaša: Guren no hóraidžima
Kaleido Star: Aratanaru Tsubasa - Extra Stage
Natsu-iro no sunadokei
Stratos 4
Čiisai sensuikan ni koi o šita dekasugiru kudžira no hanaši (TV film)
2003 Eiga Atashin'chi
RahXephon: Tagen hensókjoku
True Love Story Summer Days, and yet...
2002 Digimon Tamers: Bósó digimon tokkjú
Gekidžóban Pocket Monsters: Mizu no mijako no mamorigami Latias to Latios
Kinnikuman II Sei: Muscle nindžin sódacu! Čódžin daisensó
Space Pirate Captain Herlock: Outside Legend – The Endless Odyssey
Vandread: Gekitóhen
2001 Digimon Tamers: Bókenšatači no tatakai
Herečka tisíciletí
Kaidōmaru
Vandread: Taidóhen
1993 Black Jack

TV seriály

2018 Koneko no Čii: Ponponrá dairjokó (TV seriál)
2017 18if (TV seriál)
Little Witch Academia (TV seriál)
2016 Luck and Logic (TV seriál)
Pokemon Generations (TV seriál)
2015 Chu Feng: Bee (TV seriál)
Kami-sama Minarai: Himicu no Cocotama (TV seriál)
Kuroko no basket (TV seriál)
Pocket Monsters XY&Z (TV seriál)
Ušio to Tora (TV seriál)
Šin atašinči (TV seriál)
2014 Happiness Charge Precure! (TV seriál)
Madžin Bone (TV seriál)
2013 Hadžime no ippo: The Fighting! - Rising (TV seriál)
Inazuma Eleven GO Galaxy (TV seriál)
Kuroko no basket (TV seriál)
Minami-ke: Tadaima (TV seriál)
Pocket Monsters XY (TV seriál)
Servant x Service (TV seriál)
Tamagočči! Miracle Friends (TV seriál)
2012 Inazuma Eleven GO 2: Chrono Stone (TV seriál)
Kuroko no basket (TV seriál)
Kuromadžo-san ga tóru!! (TV seriál)
Zecuen no Tempest: The Civilization Blaster (TV seriál)
2011 Digimon Xros Wars: Toki o kakeru šónen Hunter-tači (TV seriál)
Inazuma Eleven GO (TV seriál)
Last Exile: Ginjoku no Fam (TV seriál)
Nacume júdžinčó san (TV seriál)
Nurarihjon no mago: Sennen makjó (TV seriál)
Sket Dance (TV seriál)
Suite Precure♪ (TV seriál)
Toriko (TV seriál)
Un-Go (TV seriál)
Wolverine (TV seriál)
2010 Cobra the Animation (TV seriál)
Heartcatch Precure! (TV seriál)
Nodame cantabile: Finale (TV seriál)
Pokémon: Black and White (TV seriál)
Starry Sky (TV seriál)
2009 Druaga no Tō: the Sword of URUK (TV seriál)
Fullmetal Alchemist: Bratrství (TV seriál)
Hipira: The Little Vampire (TV seriál)
Inuyasha Kanketsu-hen (TV seriál)
Kobato. (TV seriál)
Kúčú buranko (TV seriál)
Ontama! (TV seriál)
Ristorante Paradiso (TV seriál)
Stitch!: Itazura Alien no daibóken (TV seriál)
Tecuwan Birdy: Decode 2 (TV seriál)
2008 Bónen no Xamdó (TV seriál)
Druaga no tó: the Aegis of URUK (TV seriál)
Hyakko (TV seriál)
Live On Cardliver Kakeru (TV seriál)
Nodame cantabile: Paris-hen (TV seriál)
Telepathy šódžo Ran (TV seriál)
Vampire Knight Guilty (TV seriál)
Šigofumi (TV seriál)
2007 Dennō coil (TV seriál)
Devil May Cry (TV seriál)
Higurashi no naku koro ni Kai (TV seriál)
Mononoke (TV seriál)
Nodame cantabile (TV seriál)
2006 Ayakashi Ayashi (TV seriál)
Code Geass: Hangjaku no Lelouch (TV seriál)
Gin'iro no Olynssis: Tokito (TV seriál)
Gintama (TV seriál)
Hellsing (TV seriál)
Higuraši no naku koro ni (TV seriál)
Kinnikuman II Sei: Ultimate Muscle 2 (TV seriál)
Niši no joki madžo: Astraea Testament (TV seriál)
Tokkó (TV seriál)
Šónen onmjódži (TV seriál)
2005 Dívka z Pekla (TV seriál)
Džinki: Extend (TV seriál)
Glass no kamen (TV seriál)
Ičigo Marshmallow (TV seriál)
Madžime ni fumadžime Kaikecu Zorori (TV seriál)
Pani Poni Dash! (TV seriál)
2004 Agatha Christie no meitantei Poirot to Marple (TV seriál)
Bleach (TV seriál)
Kaikecu Zorori (TV seriál)
Kenran butó sai: The Mars Daybreak (TV seriál)
Keroro gunsó (TV seriál)
Kidó senši Gundam Seed Destiny (TV seriál)
Kinnikuman II Sei: Ultimate Muscle (TV seriál)
Kjó kara maó! (TV seriál)
Massugu ni ikó. (TV seriál)
Onmjó taisenki (TV seriál)
SAMURAI 7 (TV seriál)
2003 Ašita no Nadja (TV seriál)
BPS: Battle Programmer Širase (TV seriál)
Fullmetal Alchemist (TV seriál)
Gad Guard (TV seriál)
Kaleido Star (TV seriál)
Kondžiki no Gash Bell!! (TV seriál)
L/R: Licensed by Royalty (TV seriál)
Massugu ni ikó. (TV seriál)
Scrapped Princess (TV seriál)
Stratos 4 (TV seriál)
Učú no Stellvia (TV seriál)
Šingecutan cukihime (TV seriál)
2002 Atašin'či (TV seriál)
Chobits (TV seriál)
Genma taisen: Šinwa zen'ja no šó (TV seriál)
Haibane renmei (TV seriál)
Kinnikuman II sei: Second Generations (TV seriál)
Kinnikuman Nisei (TV seriál)
Overman king Gainer (TV seriál)
Petite pri Júši (TV seriál)
Pocket Monsters Advanced Generation (TV seriál)
RahXephon (TV seriál)
Saišú heiki kanodžo (TV seriál)
Tokyo Mew Mew (TV seriál)
2001 6 Angels (TV seriál)
Digimon Tamers (TV seriál)
Figure 17: Cubasa & Hikaru (TV seriál)
Hellsing (TV seriál)
I My Me! Strawberry Egg (TV seriál)
Kogepan (TV seriál)
Mahó senši Louie (TV seriál)
Najica dengeki sakusen (TV seriál)
Star Ocean EX (TV seriál)
Vandread: The Second Stage (TV seriál)
2000 Boogiepop wa warawanai: Boogiepop Phantom (TV seriál)
Boys Be... (TV seriál)
Hidamari no ki (TV seriál)
Inu Yasha (TV seriál)
NieA under 7 (TV seriál)
Strašidelné historky (TV seriál)
Tottoko Hamtaró (TV seriál)
Vandread (TV seriál)
1999 GTO (TV seriál)
Monster Farm: Enbanseki no himicu (TV seriál)
One Piece (TV seriál)
Turn A Gundam (TV seriál)
1998 Odžarumaru (TV seriál)
1997 Pokémon (TV seriál)
1996 Detektiv Conan (TV seriál)
1988 Soreike! Anpanman (TV seriál)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace