foto

Luke James

  • nar. 13.6.1984 (35 let)
    New Orleans, Louisiana, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Little
2013 Vánoce v Harlemu
2011 Rift

TV seriály

2019 Star (TV seriál)
When Stars Fall (S03E10)
2018 The Bobby Brown Story (TV seriál)
Unsolved (TV seriál)
The Mack (E03)
Wherever it Leads (E01)
Star (TV seriál)
Zion (S03E09)
Roots and Wings (S03E08)
Karma (S03E07)
další epizody (9)
2017 The New Edition Story (TV seriál)
Nesvá (TV seriál)
Hella Open (S02E03)
Star (TV seriál)
May The Best Manager Win (S02E05)
It Ain't Over (S02E04)
Insecure (S02E02)
další epizody (4)

Host

TV pořady

2011 Big Morning Buzz Live (TV pořad)
2008 Wendy: The Wendy Williams Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace