foto

Esko Nevapuro

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Käräjävuorentie
2010 Princezna
2006 Mogadishu Avenue
1998 Polykačka ohně

TV seriály

2003 Kumman kaa (TV seriál)
2002 Tummien vesien tulkit (TV seriál)
2001 Korkeajännitystä - eli sähköä kotiinkuljetettuna (TV seriál)
1999 Kaverille ei jätetä (TV seriál)
1998 Team Ahma (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace