foto

Alex Reid

  • nar. Penzance, Cornwall, Anglie, Velká Británie

Biografie

Britská herečka Alex Reid, o jejímž datu narození internetové prameny mlčí jak hrob, vstoupila do světa filmu teprve v roce 2001 snímkem SUMMER RAIN. Ještě tentýž rok, získala jednu z hlavních postav v hororu ARACHNID, avšak její dosud nejznámější rolí je jednak kapitánka Caroline Walshe v seriálu ULTIMATE FORCE (2002 – 2003) a také postava Beth O´Brienové z klaustrofobického hororu PÁD DO TMY (2005).

O rok později se objevila v dalším hororu PUSTINA a v roce 2007 v kriminálce LOVE ME STILL a v thrilleru JETSAM. V současné době natáčí pokračování úspěšného snímku PÁD DO TMY.

Z "PetrPan2" L

Herecká filmografie

Filmy

2018 Joanne
2014 I Am Soldier
2012 Facility, The
2009 One Hundred Mornings
Pád do tmy 2
2008 Love Me Still
2007 Rychlé rande
The Midnight Drives
Ztraceno ve vlnách
2006 Pustina
2005 Pád do tmy
2003 The Honeymooners
2001 Arachnid
Smrt Jacka Doddse

TV seriály

2020 Neortodoxní (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)
2018 Collateral (TV seriál)
Episode 2 (E02)
2011 Misfits: Zmetci (TV seriál)
Epizoda 8 (S03E08)
2010 Misfits: Zmetci (TV seriál)
Epizoda 1 (S02E01)
2009 Misfits: Zmetci (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 4 (S01E04)
další epizody (6)
2007 Life on Mars (TV seriál)
Episode 6 (S02E06)
2003 Blue Dove (TV seriál)
2002 Ultimate Force (TV seriál)
2001 Lovci pokladů (TV seriál)
Maska popravčího (S02E19)
1986 Casualty (TV seriál)

Dokumentární

2005 Making of 'The Descent', The