foto

Richard Einhorn

  • nar. 1952

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

1998 Polykačka ohně
1993 Dům v horách
1991 Advokát chudých (TV film)
Closet Land
1988 Necessary Parties (TV film)
1987 Blood Rage
Sestry
Smrtící dech zimy
1981 Cizí oči
Vrah Rosemary
1979 Poslední oběť
1977 Shock Waves

TV seriály

1977 ABC Weekend Specials (TV seriál)

Dokumentární

2011 Nukleární divoch
2006 Nová metoda léčby (TV film)
2004 Innovation: Life, Inspired (TV seriál)
2003 Harriman Alaska Expedition Retraced, The (TV film)
2002 Benjamin Franklin (TV seriál)
Evolution (TV seriál)
1999 American Photography: A Century of Images (TV film)
1995 Nobody's Girls: Five Women of the West
1988 American Experience (TV seriál)
1986 On the Wing
1985 American Masters (TV seriál)
Průzkumník (TV seriál)
1982 Nature (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace