foto

Christian Steinke

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1995 Polizeiruf 110 - Grawes letzter Fall (TV film)
1991 Hüpf, Häschen, hüpf oder Alptraum eines Staatsanwalts (TV film)
1990 Marie Grubbe (TV film)
1986 Pelle der Eroberer (TV film)
1985 Kindheit (TV film)
1983 Ich sehe was, was du nicht siehst (TV film)
1981 Kippenberg (TV film)
1977 Verfolgung (TV film)
1975 Ta, která přežila (TV film)
1973 Den Wolken ein Stück näher (TV film)
1972 Romanze für einen Wochentag (TV film)
1971 Der Sonne Glut (TV film)
1966 Oben fährt der große Wagen (TV film)
1965 Herr Iwan (TV film)
1964 Egon und das achte Weltwunder (TV film)

TV seriály

1979 Die Lange Straße (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1969 Drei von der K (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1983 Puppenheim in Pinnow, Das (TV film)
1981 Kippenberg (TV film)
1975 Ta, která přežila (TV film)
1973 Den Wolken ein Stück näher (TV film)
1965 Herr Iwan (TV film)
1964 Egon und das achte Weltwunder (TV film)

TV seriály

1969 Drei von der K (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1983 Puppenheim in Pinnow, Das (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky