foto

Greice Santo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Birds of Prey (Podivuhodná proměna Harley Quinn)
2015 Divoká karta

TV seriály

2019 Games People Play (TV seriál)
Pilot (E01)
2015 Panenka Jane (TV seriál)
Chapter Twelve (S01E12)
Chapter Eleven (S01E11)
2014 Panenka Jane (TV seriál)
Chapter Nine (S01E09)
Chapter Seven (S01E07)
Chapter Two (S01E02)
další epizody (4)
2012 Nová holka (TV seriál)
Modelky (S02E05)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky