foto

Sébastien Lalanne

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Biiiiip
Nemilosrdní
2014 Asterix: Sídliště bohů
La Vie Pure
Meurtres au Pays basque (TV film)
2012 David et Madame Hansen
2007 Je nous aime beaucoup (TV film)
2004 Zloduch Albert
2002 Felix a Rose - Láska po francouzsku

TV seriály

2016 Loin de chez nous (TV seriál)
2015 Reboot (TV seriál)
2014 Příliš brzy (TV seriál)
Allez maman t'es la meilleure (S04E02)
2013 Meurtres à... (TV seriál)
2008 Hero Corp (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

2008 Hero Corp (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2008 Hero Corp (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace