foto

Anne Jensen

  • nar. 3.2.1968 (52 let)
    Dánsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

2016 Komuna
Neon Demon
2014 Druhá šance
Itsi Bitsi
2012 Svatba mezi citróny
2009 Love at First Hiccup
2006 Sök
2004 Bratři
2003 Se dagens lys (TV film)
2002 Drobné nehody
Otevřená srdce
2000 Mirakel
1998 Surferne kommer
Tommy a přítel z divočiny
1997 Poslední viking
1994 Rodinné záležitosti

TV seriály

2020 Rita (TV seriál)
Kaos (S05E08)
Søen (S05E07)
Grænser (S05E06)
další epizody (8)
2019 DNA (TV seriál)
Giv det videre (E08)
Moster Nova (E07)
Bliss (E06)
další epizody (8)
Gidseltagningen (TV seriál)
Episode 8 (S02E08)
Episode 7 (S02E07)
Episode 6 (S02E06)
další epizody (8)
2017 Dědictví (TV seriál)
Epizoda 9 (S03E09)
Epizoda 8 (S03E08)
Epizoda 7 (S03E07)
další epizody (9)
2015 Dědictví (TV seriál)
Epizoda 6 (S02E06)
Epizoda 3 (S02E03)
Epizoda 1 (S02E01)
Rita (TV seriál)
Testen (S03E08)
Lederen (S03E07)
Frit fald (S03E06)
další epizody (7)

Dokumentární

2000 Fodbolddrengen
1998 Gaias børn

TV pořady

1983 Frontline (TV pořad)

Střihačská filmografie

Filmy

2013 My jsme nejlepší!

Dokumentární

1998 Elskovspensionisterne

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky