foto

Catrin Striebeck

  • nar. 18.4.1966 (52 let)
    Vídeň, Rakousko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Gipsy Queen
Toulouse (TV film)
Zwei Herren im Anzug
2017 Das Milan-Protokoll
Unterwerfung (TV film)
Zwischen den Jahren
2016 Kästner und der kleine Dienstag
Shakespeares letzte Runde (TV film)
2014 Unter anderen Umständen - Falsche Liebe (TV film)
2013 Bratrstvo kominíků
O rybáři a jeho ženě (TV film)
Ohne Gnade
Seegrund. Ein Kluftingerkrimi (TV film)
2012 Alles Bestens (TV film)
2011 1000 Gramm
Nachtschicht - Reise in den Tod (TV film)
Stubbe - Von Fall zu Fall: Kassensturz (TV film)
2010 Fasten à la Carte (TV film)
Místo činu: Kolín - Školní sraz (TV film)
Schenk mir dein Herz
2009 Es liegt mir auf der Zunge (TV film)
Soul Kitchen
Tatort - Architektur eines Todes (TV film)
Unter Strom
2008 Místo činu: Slaná smrt (TV film)
Polizeiruf 110 - Kellers Kind (TV film)
Schade um das schöne Geld (TV film)
2007 Die Katze (TV film)
Freie Fahrt ins Glück (TV film)
Kuckuckszeit (TV film)
Místo činu: Bezejmenná dívka (TV film)
2006 Der Seehund von Sanderoog (TV film)
Solo für Schwarz - Der Tod kommt zurück (TV film)
Tatort - Mann über Bord (TV film)
Wie Licht schmeckt
2005 Der zweite Blick (TV film)
Místo činu: Bez dechu (TV film)
Schiller (TV film)
Unter Verdacht - Das Karussell (TV film)
Wo bleibst du, Baby? (TV film)
2004 Místo činu - Návrat domů (TV film)
Proti zdi
2003 ABC des Lebens (TV film)
Pustefix
2002 Benny X
Polizeiruf 110 - Vom Himmel gefallen (TV film)
Rote Jacke, Die
Tigermännchen sucht Tigerweibchen (TV film)
2001 Frau2 sucht HappyEnd
Táta pod stromeček (TV film)
Vražedkyně (TV film)
2000 Bella Block - Blinde Liebe (TV film)
Zwei Asse und ein König (TV film)
1999 Gelbe vom Ei, Das (TV film)
Velká věc (TV film)
1998 Sekretärinnen, Die (TV film)
1995 Bunte Hunde
1992 Mau Mau
Schattenboxer

TV seriály

2018 You Are Wanted (TV seriál)
Reboot (S02E06)
Shut Down (S02E05)
Shift Memory (S02E04)
další epizody (6)
2017 You Are Wanted (TV seriál)
Burning Man (S01E06)
Rollo (S01E05)
Noob (S01E04)
další epizody (6)
2016 Die Stadt und die Macht (TV seriál)
2013 Poslední polda (TV seriál)
Kdo létá moc vysoko (S04E08)
2009 Vteřiny před vraždou (TV seriál)
2006 Stolberg (TV seriál)
2003 Nachtschicht (TV seriál)
2002 Unter Verdacht (TV seriál)
1995 Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
1994 Bella Block (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2006 Unser Reigen (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace