foto

Laura Huhtamaa

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2002 Kymmenen riivinrautaa
Magiaa mahantäydeltä (divadelní záznam)
2001 Kun eurojentalolla tanssittiin (divadelní záznam)
2000 Oho sano iimeili (divadelní záznam)
1999 Tanssitaanko ensin (divadelní záznam)
1998 Johtaja Uuno Turhapuro - pisnismies

TV seriály

2003 Kuumia aaltoja (TV seriál)
2002 Tummien vesien tulkit (TV seriál)
1999 Kaverille ei jätetä (TV seriál)
1998 Iskelmäprinssi (TV seriál)

Host

TV pořady

1998 Torvensoittaja katolla revyy (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace