foto

Roland Jankowsky

  • nar. 2.2.1962 (58 let)
    Leverkusen, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Effigie - Das Gift und die Stadt
2010 Nous trois
2008 Die dunkle Seite (TV film)
2007 Motiv pro vraždu (TV film)
Žáby k zulíbání 2
2006 Žáby k zulíbání
1997 Das Erste Semester
1995 Tot auf Halde (TV film)
1994 Amoklauf
1993 Barschel - Mord in Genf?
1992 German Fried Movie

TV seriály

2020 Wilsberg (TV seriál)
Wellenbrecher (E67)
Bielefeld 23 (E66)
2019 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Rasende Wut (S10E15)
Wilsberg (TV seriál)
Schutzengel (E65)
Ins Gesicht geschrieben (E64)
Minus 196° (E63)
další epizody (4)
2018 Wilsberg (TV seriál)
Mörderische Rendite (E61)
Die Nadel im Müllhaufen (E60)
Prognose Mord (E59)
další epizody (4)
2017 Wilsberg (TV seriál)
Alle Jahre wieder (E57)
MünsterLeaks (E56)
Straße der Tränen (E55)
další epizody (5)
2016 Wilsberg (TV seriál)
In Treu und Glauben (E52)
Mord und Beton (E51)
Tod im Supermarkt (E50)
2015 Wilsberg (TV seriál)
Bittere Pillen (E49)
48 Stunden (E48)
Bauch, Beine, Po (E47)
další epizody (5)
2014 Wilsberg (TV seriál)
90-60-90 (E44)
Das Geld der Anderen (E43)
Mundtot (E42)
další epizody (4)
2013 Heiter bis tödlich - Zwischen den Zeilen (TV seriál)
Wilsberg (TV seriál)
Hengstparade (E40)
Gegen den Strom (E39)
Treuetest (E38)
další epizody (4)
2012 Wilsberg (TV seriál)
Halbstark (E36)
Die Bielefeld-Verschwörung (E35)
Aus Mangel an Beweisen (E34)
2011 Wilsberg (TV seriál)
Im Namen der Rosi (E33)
Tote Hose (E32)
Frischfleisch (E31)
2010 Wilsberg (TV seriál)
Bullenball (E30)
Gefahr im Verzug (E29)
2009 Wilsberg (TV seriál)
Oh du tödliche… (E28)
Doktorspiele (E27)
Der Mann am Fenster (E26)
2008 Wilsberg (TV seriál)
Das Jubiläum (E25)
Royal Flush (E23)
Filmriss (E22)
2007 Dr. Psycho - Die Bösen, die Bullen, meine Frau und ich (TV seriál)
Lutter (TV seriál)
Wilsberg (TV seriál)
Unter Anklage (E21)
Die Wiedertäufer (E20)
Miss-Wahl (E19)
2006 Die Familienanwältin (TV seriál)
Wilsberg (TV seriál)
Tod auf Rezept (E18)
Falsches Spiel (E17)
Callgirls (E16)
2005 Wilsberg (TV seriál)
Ausgegraben (E15)
Todesengel (E14)
Schuld und Sünde (E13)
2004 Wilsberg (TV seriál)
Tod einer Hostess (E11)
Der Minister und das Mädchen (E10)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
Wilsberg (TV seriál)
Letzter Ausweg Mord (E09)
Wilsberg und der stumme Zeuge (E08)
2002 Wilsberg (TV seriál)
Wilsberg und der Tote im Beichtstuhl (E07)
Wilsberg und der letzte Anruf (E06)
2001 Wilsberg (TV seriál)
Wilsberg und der Schuss im Morgengrauen (E05)
Wilsberg und der Mord ohne Leiche (E04)
1999 Wilsberg (TV seriál)
Wilsberg und die Tote im See (E03)
1998 Klaun (TV seriál)
Wilsberg (TV seriál)
In alter Freundschaft (E02)
1997 Die Camper (TV seriál)
Nikola (TV seriál)
1994 Die Wache (TV seriál)
1992 Familie Heinz Becker (TV seriál)
Stadtklinik (TV seriál)

Dokumentární

2012 S chutí do toho!

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky