foto

Matthias Keilich

  • nar. 19.5.1965 (55 let)
    Calw, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2011 Alles was recht ist - Väter, Töchter, Söhne (TV film)
2006 Die Könige der Nutzholzgewinnung
2002 Nicht Fisch, nicht Fleisch

TV seriály

2013 Wilsberg (TV seriál)
Gegen den Strom (E39)
2012 Kriminalista (TV seriál)
Zasvěcení smrti (S07E04)
Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
In dieser Nacht (E44)
2011 Wilsberg (TV seriál)
Im Namen der Rosi (E33)
2009 Wilsberg (TV seriál)
Doktorspiele (E27)
2007 Místo činu (TV seriál)
Bezejmenná dívka (S01E663)

Režijní filmografie

Filmy

2010 Auf Doktor komm raus (TV film)
2006 Die Könige der Nutzholzgewinnung
2002 Nicht Fisch, nicht Fleisch

TV seriály

2013 Wilsberg (TV seriál)
Gegen den Strom (E39)

Herecká filmografie

TV seriály

1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2006 Akademie bin ich - People i met on my 40th Birthday, Die (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky