foto

Šúgo Ošinari

  • nar. 5.3.1981 (37 let)
    Čiba, Japonsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Můj přítel „A“
2017 Saitei
Samurai Sensei
2016 Dark Side of the Light
Hikari o atete šiboru
Kaitei no Kimi e (TV film)
Watashi ni Unmei no Koi Nante Arienaitte Omotteta (TV film)
2015 Ariel ódži to kanšinin
Sutoreiyazu Kuronikuru
Špinavá láska
2014 3 oku yen jiken (TV film)
Sajonara kabukičó
Sanokuen džiken (TV film)
Sóon
2013 100 kai nakukoto
Daburu Miningu Yes or No? (TV film)
Kindaichi Kosuke vs Akechi Kogoro
Sohakusha A Pale Woman
Yokohama Monogatari
2012 Rógoku: Old Prison
2011 Brutus no Shinzo (TV film)
Keibecu
2010 Heaven's Story
Hito no Sabaku
Raió
2009 Baby, Baby, Baby!
Warau Keikan
2008 Average (TV film)
Chikyû de tatta futari
Komori seikatsu kôjô kurabu
Torishimarare Yaku Shinnyu Shain (TV film)
2007 Akókuró
Aozora no ruretto
人のセックスを笑うな
2006 Akihabara@DEEP
Breath Less
Love Com
2005 Animusu anima
Birthday Wedding
Fu-Rai
Haru urara
Kita no zeronen
Lorelei: The Witch of the Pacific Ocean
Shiawase nara te o tatako
Sukûru deizu
2004 Gachapon
Inuneko
Supêsu porisu
2003 Battle Royale II: Requiem
2002 Džúnanasai
Gangu Shuriya
Osud světa
2001 Drsné jaro
Ririi Šušu no subete
Tomie: Re-birth

TV seriály

2017 Kuro no šó (TV seriál)
Masujama čónórjokuši džimušo (TV seriál)
Mačikóba no onna (TV seriál)
Rakuen (TV seriál)
2016 Doctor Čóhasan (TV seriál)
Hibana (TV seriál)
Kičidžódži dake ga sumitai mači desu ka? (TV seriál)
Money no tenši: Anata no okane torimodošimasu! (TV seriál)
2015 Death Note (TV seriál)
Ičiro (TV seriál)
Samurai Sensei (TV seriál)
2014 Arasa chan Mushuusei (TV seriál)
Gunši Kanbei (TV seriál)
2013 Kakušó: Keišičó sósa 3 ka (TV seriál)
Kazoku gému (TV seriál)
Keidži no manazaši (TV seriál)
Sodom no Ringo (TV seriál)
Taburakashi ~Daikou Joyuugyou Maki~ (TV seriál)
2012 Answer: keišičó kenšó sósakan (TV seriál)
Hakuóki (TV seriál)
Kagi no kakatta heja (TV seriál)
Tokyo Airport: Tōkyō Kūkō Kansei Hoanbu (TV seriál)
2011 Bitter Sugar (TV seriál)
Urelo Mi Taiken Shojo (TV seriál)
2010 Dohyo Girl! (TV seriál)
JOKER Yurusarezaru Sosakan (TV seriál)
2009 Bóčó mania 09 (TV seriál)
Chichi yo, anata wa erakatta ~1969 nen no oyaji to boku (TV seriál)
Liar Game 2 (TV seriál)
Ninkjó herupá (TV seriál)
Orutorosu no inu (TV seriál)
Smile (TV seriál)
2008 CHANGE (TV seriál)
Hachi wan daibâ (TV seriál)
Keiji no Genba (TV seriál)
Maó (TV seriál)
2007 Hanayome to papa (TV seriál)
Shigeshôshi (TV seriál)
Tsubasa no Oreta Tenshitachi 2007 (TV seriál)
Yamada Tarô monogatari (TV seriál)
Yūkan kurabu (TV seriál)
2006 Busu no Hitomi ni Koishiteru (TV seriál)
CA to Oyobi (TV seriál)
Jaó (TV seriál)
Jirocho Seoi Fuji (TV seriál)
Tsubasa no oreta tenshitachi (TV seriál)
2005 Hachiro ~Haha no Shi, Chichi no Shi~ (TV seriál)
Hana jori dango (TV seriál)
Shiawase ni Naritai! (TV seriál)
2004 Koinu no warutsu (TV seriál)
2003 Jankí bokó no kaeru (TV seriál)
2002 Aibó (TV seriál)
Sora kara furu ičioku no hoši (TV seriál)
Taijó no kisecu (TV seriál)
2001 Sayônara, Ozu-sensei (TV seriál)
2000 Densecu no kjóši (TV seriál)
1999 Psychometrer Eiji 2 (TV seriál)

TV pořady

1982 Waratte iitomo! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace