foto

Rampo Edogawa

  • nar. 21.10.1894
    Nabari-machi, Naga-gun, Mie Prefecture, Japonsko
  • zem. 28.7.1965 (70 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

2018 Ošie to tabi suru otoko - povídka
2016 Janeura no sanpoša - kniha
2015 D zaka no satsujin jiken - kniha
黒蜥蜴 (TV film) - kniha
2010 Šicuren sacudžin - kniha
2008 Inju, bestie ve stínu - kniha
2007 Erochikku Ranpo: Ningen-isu - kniha
Ningen-isu - povídka
Yaneura no sanposha - povídka
2005 Ranpo jigoku - povídka
2002 Akeči Kogoró tai kaidžin nidžú mensó (TV film) - kniha
2001 Módžú vs. Issunbóši - kniha
1999 Blíženci - povídka
Meitantei Akeči Kogoró 4: Kjúkecuki (TV film) - kniha
1998 D-zaka no sacudžin džiken - kniha
1997 Ningen isu - kniha
1996 Meitantei Akeči Kogoró 3: Ankokusei (TV film) - kniha
1995 Hitodenashi no koi - kniha
Meitantei Akeči Kogoró 2: Kjúkecu kamakiri (TV film) - kniha
1994 Meitantei Akeči Kogoró: Džigoku no dókeši (TV film) - kniha
1993 Yaneura no sanposha - povídka
1979 Hôseki no bijo: Edogawa Ranpo Hakuhatsuki yori - kniha
1977 Edogawa Rampo no indžú - kniha
1969 Edogawa Rampo zenšú: Kjófu kikei ningen - kniha
Mōjū - povídka
1968 Kuro tokage - kniha
1962 Kurotokage - kniha
1957 Shonen tanteidan: Kabutomushi no yoki - kniha
Shonen tanteidan: Tetto no kaijin - kniha
1956 Shonen tanteidan: Nijumenso no akuma - kniha
Ši no džúdžiro - kniha
1955 Issunbóši - povídka

TV seriály

1986 Seišun anime zenšú (TV seriál) - kniha

Dokumentární

2016 The Making of 'Yaneura no sanposha' - kniha

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace