foto

Viktor Dobronravov

  • nar. 8.3.1983 (35 let)
    Taganrog, Sovětský svaz
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Nu, zdravstvuj, Oksana Sokolova!
T 34
2017 Děvuška s kosoj
Rubež
2016 Nu, zdravstvuj, Oksana Sokolova!
Tak postupajet ženščina (TV film)
2014 Obnimi meňa (TV film)
2013 Výletnice
Zerkala
2012 Bolšaja ržaka
2010 O čjom govorjat mužčiny
2005 Na útěku
2003 Antikiller 2: Antiterror
1998 Sočiněnije ko Dňu Pobědy

TV seriály

2018 Svaty 7 (TV seriál)
2017 Po tu storonu smerti (TV seriál)
Četvjortaja smena (TV seriál)
2015 Familnyje cennosti (TV seriál)
2014 Kak vyjti zamuž za millioněra 2 (TV seriál)
Mama Ljuba (TV seriál)
Otmena vsech ograničenij (TV seriál)
Čao, Federico! (TV seriál)
2013 Braťja po obmenu (TV seriál)
Ottěpel (TV seriál)
2012 Kak vyjti zamuž za millioněra (TV seriál)
Vojennyj gospital (TV seriál)
Čkalov (TV seriál)
2011 A sčastě gdě-to rjadom (TV seriál)
Jalta-45 (TV seriál)
2010 Interny (TV seriál)
Svaty 4 (TV seriál)
2005 Ně rodis krasivoj (TV seriál)
2004 Kodex česti (TV seriál)
Živymi ili mertvymi (S02E02)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace