foto

Alexandr Paškov

  • nar. 15.11.1979 (39 let)
    Jekatěrinburg, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Prizraki prošlogo (TV film)
2017 Rassvet na Santorini (TV film)
2014 Ja ně smogu těbja zabyť (TV film)
2013 Ja podarju těbe ljubov (TV film)
Serebristyj zvon ručja (TV film)
Treťja popytka (TV film)
2010 Na igre 2: Novyj uroveň
2009 Na igre
2006 Proryv
2004 72 metrů

TV seriály

2019 Ministěrstvo (TV seriál)
Poselency (TV seriál)
2018 Dožiť do ljubvi (TV seriál)
Kaťkino pole (TV seriál)
2017 Baryšňa i chuligan (TV seriál)
Bezopasnosť (TV seriál)
Něpokornaja (TV seriál)
Podari mně žizň (TV seriál)
Spasatěl (TV seriál)
Šram (TV seriál)
2016 Medsestra (TV seriál)
Razbityje serdca (TV seriál)
Suďba naprokat (TV seriál)
Tonkij ljod (TV seriál)
Vasilisa (TV seriál)
Žemčužnaja svaďba (TV seriál)
2015 Děkoracii ubijstva (TV seriál)
Išču mužčinu (TV seriál)
Meždu dvuch ogněj (TV seriál)
Mindalnyj privkus ljubvi (TV seriál)
Perekrjostki suďby (TV seriál)
2014 13 (TV seriál)
Otěc Matvej (TV seriál)
Dikij (TV seriál)
Ně zamerzaj-ka! (S04E13)
Špionskije igry (S04E12)
Krest Zajceva (S04E11)
další epizody (11)
2013 1943 (TV seriál)
Epizod 1.16 (E16)
Epizod 1.15 (E15)
Epizod 1.14 (E14)
další epizody (16)
Berega mojej mečty (TV seriál)
Bessonnica (TV seriál)
2012 Bednyje rodstvenniki (TV seriál)
Zaščitnica (TV seriál)
2011 A sčastě gdě-to rjadom (TV seriál)
Golubka (TV seriál)
2010 1942 (TV seriál)
Epizod 1.16 (E16)
Epizod 1.15 (E15)
Epizod 1.14 (E14)
další epizody (16)
Anželika (TV seriál)
2009 1941 (TV seriál)
Epizod 1.12 (E12)
Epizod 1.11 (E11)
Epizod 1.10 (E10)
další epizody (12)
2008 Za vsjo těbja blagodarju 3 (TV seriál)
2007 Moja Prečistěnka (TV seriál)
Vorotily (TV seriál)
Zatmenije (TV seriál)
2006 Kodex česti (TV seriál)
Koleso zakona (S03E08)
Smerti vopreki (S03E07)
Klub brošennych žen (S03E06)
další epizody (6)
2005 Gibel imperii (TV seriál)
Za vsjo těbja blagodarju (TV seriál)
2004 Undina 2. Na grebně volny (TV seriál)
2003 Vozvraščenije Muchtara (TV seriál)
Skorosť (S01E23)
Italjanskij galstuk (S01E15)
Mat v tri choda (S01E06)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace