foto

Yeo-jeong Yoon

  • nar. 19.6.1947 (71 let)
    Kesong, provincie Kjonggi, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Jipuragirado jabgo sipeun jibseungdeul
2018 Geugeotmani nae sesang
2017 Sannamulcheonyeo
2016 Jukyeojaneun yeoja
2015 Gyechoonhalmang
Naui jeolchin akdangdeul
Teď správně, potom špatně
2014 Jangsoosanghwe
Jayuui eondeok
2013 Goryeonghwagajok
2012 Chuť peněz
V jiné zemi
2011 Pureun sogeum
2010 Ha Ha Ha
Hanyeo
2009 Yeobaewoodeul
2008 Garoojigi
2007 Hwang Jin-Yi
2006 Oraedoen jeongwon
Urideului haenbokhan sigan
2005 Geudttae geusaramdeul
2004 Ggotpineun bomi omyeon
2003 Dobrý právník a jeho žena
1995 Jukeodo joheun gyeongheom
1990 Cheonsayeo aknyeoga doila
1985 Eomi
1973 Daejeong dahan
1972 Chungnyeo
1971 Hwanyeo

TV seriály

2017 Sense8 (TV seriál)
You Want a War? (S02E11)
Polyphony (S02E04)
Obligate Mutualisms (S02E03)
další epizody (4)
2016 Dieo mai peurenjeu (TV seriál)
2015 Peurodyusa (TV seriál)
Sense8 (TV seriál)
We Will All Be Judged by the Courage of Our Hearts (S01E08)
W. W. N. Double D? (S01E07)
2014 Cham joheun sijeol (TV seriál)
2013 Yeowangui kyosil (TV seriál)
2012 Deokingtuheocheu (TV seriál)
Neongkuljjae gulleoon danshin (TV seriál)
2011 Nae maeumi deulrini (TV seriál)
2010 Hwanggeummoolgogi (TV seriál)
Jeulgeowoon naui jib (TV seriál)
2009 Jibeuro ganeun gil (TV seriál)
Maentange heding (TV seriál)
2008 Chunjane kyeongsanatnye (TV seriál)
Keudeuli saneun sesang (TV seriál)
2007 Myeoneuri jeonseongsidae (TV seriál)
사랑하는 사람아 (TV seriál)
2006 Jinjja jinjja jyongahae (TV seriál)
Yeolahob soonjeong (TV seriál)
Yeowooya mooihani (TV seriál)
2005 Gudseura Geum-suna (TV seriál)
Sarang gongkam (TV seriál)
Selpeumeeyuh annyoung (TV seriál)
2004 Aillaendeu (TV seriál)
Jangmiui jeonjaeng (TV seriál)
2003 Baekmansongi jangmi (TV seriál)
Daljungssiui cinderella (TV seriál)
Jeo pureun chowonwie (TV seriál)
장미울타리 (TV seriál)
진주목걸이 (TV seriál)
2002 Jeong (TV seriál)
Ne meotdaero haera (TV seriál)
내사랑 누굴까 (TV seriál)
2001 Bidanhyangkkotmu (TV seriál)
Dongseoneun johgessne (TV seriál)
사랑은 이런거야 (TV seriál)
순자 (TV seriál)
2000 꼭지 (TV seriál)
자꾸만 보고 싶네 (TV seriál)
1999 Kaiseuteu (TV seriál)
Uriga jeongmal saranghaesseulkka (TV seriál)
1998 Geojitmal (TV seriál)
Iutjip yeoja (TV seriál)
Jjaksarang (TV seriál)
1996 Gaseumeul yeoleora (TV seriál)
1995 Mokyoktangjip namjadeul (TV seriál)
1993 Daekui nampyeoneun eotteosipnikka (TV seriál)
1991 Sarangyi mwogilrae (TV seriál)
1987 Saranggwa yamang (TV seriál)
1986 Cheotsarang (TV seriál)

Dokumentární

2012 Dwitdamhwa : gamdokyi micheotseoyo

Host

TV pořady

2017 Yun sikdang (TV pořad)
집사부일체 (TV pořad)
2014 Bijeongsanghoedam (TV pořad)
Samsi sekki (TV pořad)
2013 Ggotboda nuna (TV pořad)
2012 고쇼 (TV pořad)
2011 힐링캠프, 기쁘지 아니한가 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace