foto

Sami Hedberg

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Wings of Comedy (divadelní záznam)
2016 Kokovartalomies 4 (divadelní záznam)
Třídní sraz po finsku 2 - Rozlučka se svobodou
2015 Sami Hedberg 365 (divadelní záznam)
Třídní sraz po finsku
2014 Kokovartalomies 3 (divadelní záznam)
Sami Hedberg Alive (divadelní záznam)
2011 Likainen pommi

TV seriály

2019 Melkein totta (TV seriál)
Korpilakko (E07)
2017 Konttori (TV seriál)
Potkut (S02E08)
Vaino (S02E07)
Lintsari (S02E06)
další epizody (16)
2014 Pasila 2.5: the Spin-Off (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 Kokovartalomies 3 (divadelní záznam)
Sami Hedberg Alive (divadelní záznam)

TV pořady

2009 Sami Hedberg: Kokovartalomies (TV pořad)

Host

TV pořady

2016 Arman LIVE (TV pořad)
Elastinen Feat. (TV pořad)
Grillit huurussa (TV pořad) - mod.
Jussi Gaala 2016 (TV pořad)
2015 Koomikot (TV pořad)
Luojan kiitos! (TV pořad)
Nenäpäivä-show 2015 (TV pořad)
2014 Posse (TV pořad)
Tuubi (TV pořad)
2013 Naurun tasapaino (TV pořad)
2012 Hyvät ja huonot uutiset (TV pořad)
Tuomas Enbuske Talk Show (TV pořad)
2011 Lauantaiprojekti (TV pořad)
2010 Huvila & Huussi (TV pořad)
Neljän tähden illallinen (TV pořad)
2009 Puoli seitsemän (TV pořad)
Sami Hedberg: Kokovartalomies (TV pořad)
2006 Tanssii tähtien kanssa (TV pořad)
2005 Get Up, Stand Up (TV pořad)
2004 Arto Nyberg (TV pořad)
1998 Uutisvuoto (TV pořad)

Režijní filmografie

TV pořady

2009 Sami Hedberg: Kokovartalomies (TV pořad)

Producentská filmografie

TV pořady

2009 Sami Hedberg: Kokovartalomies (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace