foto

Kurt Vonnegut Jr.

  • nar. 11.11.1922
    Indianapolis, Indiana, USA
  • zem. 11.4.2007 (84 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

2017 The Foster Portfolio - povídka
2009 2081 - povídka
1999 Snídaně šampionů - kniha
1996 Matka noc - povídka
1995 Harrison Bergeron (TV film) - povídka
1982 Slapstick (Of Another Kind) - povídka
Who Am I This Time? (TV film) - povídka
1977 Гадание на ромашке - povídka
1975 Next Door - povídka
1974 Rex Harrison Presents Stories of Love (TV film) - povídka
1972 Between Time and Timbuktu (TV film) - povídka
Jatka č. 5 - kniha

TV seriály

1991 Monkey House (TV seriál) - povídka
1981 American Playhouse (TV seriál) - povídka
1961 Bus Stop (TV seriál) - povídka
1953 General Electric Theater (TV seriál) - povídka

Dokumentární

2018 Kurt Vonnegut's A Man Without a Country - kniha
2012 A Man Without a Country - kniha

Herecká filmografie

Filmy

2018 První člověk - a.z.
2007 Never Down
1999 Snídaně šampionů
1996 Matka noc
1986 Zpátky do školy

Dokumentární

2009 'Hick' Town
2002 1 Giant Leap
1990 The Civil War (TV seriál)
1988 American Experience (TV seriál)
Congress, The (TV film)
1987 Day of Five Billion, The (TV film)
1981 Brooklyn Bridge

TV pořady

2003 Real Time with Bill Maher (TV pořad)
1996 The Daily Show (TV pořad)
1991 The Charlie Rose Show (TV pořad)
1969 The David Frost Show (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Filmy

1971 Happy Birthday, Wanda June - divadelní hra
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace