foto

Carlo Carlei

  • nar. 16.4.1960 (58 let)
    Lamezia Terme, Catanzaro, Calabria, Itálie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2016 Il Confine (TV film)
2014 Il giudice meschino (TV film)
2013 Romeo and Juliet
2011 Il generale Della Rovere (TV film)
2008 Pilot (TV film)
2003 Enzo Ferrari (TV film)
2000 Padre Pio (TV film)
1995 Psí život
1992 La corsa dell'innocente
1991 Capitan Cosmos (TV film)
1985 Juke box

TV seriály

2017 I bastardi di Pizzofalcone (TV seriál)

Dokumentární

1997 Directors on Directors (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 Il giudice meschino (TV film)
2011 Il generale Della Rovere (TV film)
2008 Pilot (TV film)
2003 Enzo Ferrari (TV film)
2000 Padre Pio (TV film)
1995 Psí život
1992 La corsa dell'innocente
1991 Capitan Cosmos (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace