foto

Marco Treviño

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Conversaciones
Danyka
2019 Como caído del cielo: Spadlý z ráje
La petición
2018 Niebla de Culpa
2017 Cygnus
2016 Manual de principiantes para ser presidente
2015 33 životů
2014 Canon - fidelidad al límite
2013 Espectro
2012 Lucía, a co pak
2011 Memorias de mis Putas Tristes
2010 180º
Desafío
Hidalgo - La historia jamás contada
Oscura Seduccion (TV film)
2009 2033
Bajo Amenaza: 42 km. de angustia
2008 To je Angel?
2007 Emmina první podprsenka
Malos hábitos
Por siempre
Término medio
2006 Báječný svět
2005 Bodas de oro (TV film)
2004 Růžové pěsti
2002 Fidel (TV film)
2000 Sueño del caimán, El
1995 El gatillero de la mafia
La playa del deseo
1994 Las pasiones del poder
1992 Por un salvaje amor
1986 Astucia
1984 Doña Herlinda y su hijo

TV seriály

2017 Guerra de Idolos (TV seriál)
Neovladatelná (TV seriál)
The Getaway (S01E02)
The Decision (S01E01)
Osmý smysl (TV seriál)
Polyphony (S02E04)
2012 Paramedicos (TV seriál)
Věznice Capadocia (TV seriál)
Apoklaypsa (S03E13)
Ovce a vlci (S03E09)
Anděl propasti (S03E08)
další epizody (10)
2010 Aparicio, Las (TV seriál)
Věznice Capadocia (TV seriál)
A jeho smrt oplakávat budou všechny národy (S02E13)
Třetí část moře se proměnila v krev (S02E12)
A třetího dne vstal z mrtvých (S02E11)
další epizody (13)
2008 Věznice Capadocia (TV seriál)
Ztracený ráj (S01E13)
Odpusť nám naše viny (S01E12)
Vyvolená (S01E11)
další epizody (13)
2007 Cambio de vida (TV seriál)
Mientras haya vida (TV seriál)
2005 Plateados, Los (TV seriál)
2004 Gitanas (TV seriál)
Zapata: Amor en rebeldía (TV seriál)
2003 Alma herida, El (TV seriál)
Ladrón de corazones (TV seriál)
2002 Daniela (TV seriál)
Feliz navidad mamá (TV seriál)
Plamen pochybnosti (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky