foto

Chukwudi Iwuji

  • nar. 1975
    Nigérie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Rosy
2017 Bikini Moon
Obsession (divadelní záznam)
2014 Fall to Rise
2013 Murder in Manhattan (TV film)
2009 Zkouška

TV seriály

2018 The Split (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)
Quantico (TV seriál)
Heaven’s Fall (S03E06)
2016 Mrtvý bod (TV seriál)
Trénink obrany (S01E19)
2015 Bez hranic (TV seriál)
Whistleblower (S03E02)
Redux (S03E01)
2012 Wizards vs. Aliens (TV seriál)
2011 Pán času (TV seriál)
Den Měsíce (S06E02)
Nemožný astronaut (S06E01)
2009 10 Minute Tales (TV seriál)
2004 Proof (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace