foto

Chukwudi Iwuji

  • nar. 1975
    Nigérie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Cidade Pássaro
News of the World
2019 Daniel Isn't Real
2018 Rosy
2017 Bikini Moon
2014 Fall to Rise
2013 Murder in Manhattan (TV film)
2009 Zkouška

TV seriály

2020 The Split (TV seriál)
Episode 6 (S02E06)
Episode 5 (S02E05)
Episode 4 (S02E04)
další epizody (6)
2019 Dynastie (TV seriál)
Nepromyšlená reakce (S03E07)
2018 The Split (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
další epizody (6)
Quantico (TV seriál)
Heaven’s Fall (S03E06)
2016 Mrtvý bod (TV seriál)
Trénink obrany (S01E19)
2015 Bez hranic (TV seriál)
Whistleblower (S03E02)
Redux (S03E01)
2012 Wizards vs. Aliens (TV seriál)
2011 Pán času (TV seriál)
Den Měsíce (S06E02)
Nemožný astronaut (S06E01)
2009 10 Minute Tales (TV seriál)
2004 Proof (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)

Divadelní záznam

2017 Obsession (divadelní záznam)
2016 National Theatre Live: Hedda Gabler (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky