foto

Nathalie Cox

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 The Good Neighbour
2017 Gunned Down
2013 Dvojník
Scar Tissue
2010 Mr. Nice
Souboj Titánů
2009 Zkouška
2008 Jak se zbavit přátel a zůstat úplně sám
Jumper
2007 Edith Piaf
2005 Království nebeské
Stoned
2004 Remote

TV seriály

2012 Pramface (TV seriál)
The Poison Tree (TV seriál)
2010 Pete Versus Life (TV seriál)
Ajťáci (TV seriál)
Italština pro začátečníky (S04E04)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Slídil (S12E06)
2008 Mutual Friends (TV seriál)
2006 Waterloo Road (TV seriál)
2000 Mrtvé probouzeti (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1994 The Vicar of Dibley (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Host

TV pořady

2003 X-Play (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky