foto

Robert Sorrells

  • nar. 29.6.1930 (88 let)
    Dallas, Texas, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1989 Nowhere to Run
1985 Fletch
Gus Brown and Midnight Brewster (TV film)
1978 Bad News Bears Go to Japan, The
1976 Cesta ke slávě
1973 Female Artillery (TV film)
1971 Cannon (TV film)
1970 Cutter's Trail (TV film)
1969 Smrt pistolníka
1968 Man Called Gannon, A
1967 Gunfight in Abilene
Last Challenge, The
Mosby's Marauders
Ride to Hangman's Tree
1965 Morituri
1962 Všechno se hroutí

TV seriály

1990 Oheň Gabrielův (TV seriál)
1988 Paradise (TV seriál)
1981 The Fall Guy (TV seriál)
1976 The Quest (TV seriál)
1975 S.W.A.T. (TV seriál)
Columbo (TV seriál)
Krize identity (S05E03)
1974 Movin' On (TV seriál)
1972 Kung Fu (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
The Waltons (TV seriál)
1970 San Francisco International Airport (TV seriál)
1968 Lancer (TV seriál)
The Name of the Game (TV seriál)
1967 Judd for the Defense (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
Neúplatný (TV seriál)
The Invaders (TV seriál)
1966 Pistols 'n' Petticoats (TV seriál)
Run Buddy Run (TV seriál)
The Pruitts of Southampton (TV seriál)
1965 F Troop (TV seriál)
Man Called Shenandoah, A (TV seriál)
Run for Your Life (TV seriál)
The Long, Hot Summer (TV seriál)
1964 12 O'Clock High (TV seriál)
Bewitched (TV seriál)
Daniel Boone (TV seriál)
The Outer Limits (TV seriál)
I, Robot (S02E09)
1963 Burke's Law (TV seriál)
The Farmer's Daughter (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
1962 Combat! (TV seriál)
Ensign O'Toole (TV seriál)
1961 Dr. Kildare (TV seriál)
Tallahassee 7000 (TV seriál)
1960 Outlaws (TV seriál)
Route 66 (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
The Mighty Casey (S01E35)
1959 Bonanza (TV seriál)
Johnny Ringo (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
1958 Rescue 8 (TV seriál)
1956 Playhouse 90 (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace