foto

Martin Kosleck

  • nar. 24.3.1904
    Barkotzen, Pomerania, Německá říše
  • zem. 15.1.1994 (89 let)
    Santa Monica, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1980 Man with Bogart's Face, The
1970 Which Way to the Front?
1969 Wake Me When the War Is Over (TV film)
1966 Agent for H.A.R.M.
1965 36 Hours
Morituri
1964 Flesh Eaters, The
1962 Hitler
1961 Something Wild
1956 Spion für Deutschland
1948 Assigned to Danger
Half Past Midnight
Smugglers' Cove
1947 The Beginning or the End
1946 Crime of the Century
House of Horrors
Just Before Dawn
The Wife of Monte Cristo
Vlčí žena v Londýně
1945 Gangs of the Waterfront
Pursuit to Algiers
Strange Holiday
The Frozen Ghost
The Spider
1944 Secrets of Scotland Yard
The Great Alaskan Mystery
The Hitler Gang
The Mummy's Curse
1943 Bomber's Moon
Chetniks
Severní hvězda
1942 Berlin Correspondent
Fly-By-Night
Manila Calling
Nazi Agent
1941 All Through the Night
International Lady
The Devil Pays Off
The Mad Doctor
Underground
1940 Calling Philo Vance
Zahraniční dopisovatel
1939 Confessions of a Nazi Spy
Espionage Agent
Nick Carter - Master Detective
Nurse Edith Cavell
1934 Fashions of 1934
1930 Alraune
Zpívající město
1929 Napoleon auf St. Helena
1927 Der Fahnenträger von Sedan

TV seriály

1977 The Hardy Boys/Nancy Drew Mysteries (TV seriál)
1972 Banacek (TV seriál)
Sanford and Son (TV seriál)
Search (TV seriál)
1971 Longstreet (TV seriál)
O'Hara, U.S. Treasury (TV seriál)
1970 Night Gallery (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
1968 It Takes a Thief (TV seriál)
1967 Garrison's Gorillas (TV seriál)
1966 Batman (TV seriál)
Mission: Impossible (TV seriál)
The Girl from U.N.C.L.E. (TV seriál)
1965 Agent Smart (TV seriál)
Hogan's Heroes (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
1964 12 O'Clock High (TV seriál)
The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
The Rogues (TV seriál)
Voyage to the Bottom of the Sea (TV seriál)
1963 Burke's Law (TV seriál)
Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
The Outer Limits (TV seriál)
1962 Saints and Sinners (TV seriál)
1961 Shannon (TV seriál)
1960 Thriller (TV seriál)
1958 The Rifleman (TV seriál)
1955 Appointment with Adventure (TV seriál)
1953 The Motorola Television Hour (TV seriál)
1952 Monodrama Theater (TV seriál)
1950 Robert Montgomery Presents (TV seriál)
Treasury Men in Action (TV seriál)
1949 Suspense (TV seriál)
1948 Studio One (TV seriál)
The Philco Television Playhouse (TV seriál)

Dokumentární

1942 Divide and Conquer

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace