foto

Mark Jones

  • nar. 22.4.1939
    Velká Británie
  • zem. 14.1.2010 (70 let)
    Shropshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1983 Invitation to the Wedding
1981 4D Special Agents
1980 Star Wars: Epizoda V - Impérium vrací úder
1979 Medvědí ostrov
Taxíkáři (TV film)
1978 Dotek Medúzy
1976 Secrets of a Superstud
1975 Keep It Up, Jack
The Sexplorer
1973 A.D.A.M. (TV film)
1972 Layout for 5 Models
Pod Mléčným lesem
1970 Connecting Rooms
MASH
1967 Marat - Sade
1945 Meet Sexton Blake

TV seriály

1988 Červený trpaslík (TV seriál)
1986 Call Me Mister (TV seriál)
Casualty (TV seriál)
1985 Blott on the Landscape (TV seriál)
1980 Buccaneer (TV seriál)
Lady Killers (TV seriál)
1979 Neobvyklé příběhy (TV seriál)
1977 Secret Army (TV seriál)
Target (TV seriál)
1976 The New Avengers (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
Komisař Van der Valk (TV seriál)
Nový Scotland Yard (TV seriál)
The Adventurer (TV seriál)
The Protectors (TV seriál)
1971 The Onedin Line (TV seriál)
1970 A Family at War (TV seriál)
Germinal (TV seriál)
1969 ITV Saturday Night Theatre (TV seriál)
Judge Dee (TV seriál)
1968 Tom Grattan's War (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
1964 Theatre 625 (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
1962 Z Cars (TV seriál)

Dokumentární

1968 Tell Me Lies

Host

TV pořady

1972 Whodunnit? (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace