foto

Pauline Munro

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1968 The Committee
1965 Strangler's Web
1963 August for the People (TV film)

TV seriály

2003 Absolute Power (TV seriál)
Murphy's Law (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1998 Jump, The (TV seriál)
1997 Trial & Retribution (TV seriál)
1989 Shadow of the Noose (TV seriál)
1987 Inspektor Morse (TV seriál)
Ruth Rendell Mysteries (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1981 Triangle (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
1969 Parkin's Patch (TV seriál)
1967 Fellows, The (TV seriál)
The Gamblers (TV seriál)
1966 Adam Adamant Lives! (TV seriál)
Softly Softly (TV seriál)
1965 A Tale of Two Cities (TV seriál)
Court Martial (TV seriál)
Public Eye (TV seriál)
The Man in Room 17 (TV seriál)
The Troubleshooters (TV seriál)
1964 Catch Hand (TV seriál)
Cluff (TV seriál)
Detective (TV seriál)
Případy komisaře Gideona (TV seriál)
1963 Love Story (TV seriál)
1962 Compact (TV seriál)
Dr. Finlay's Casebook (TV seriál)
The Saint (TV seriál)
The Scales of Justice (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
1959 No Hiding Place (TV seriál)
The Edgar Wallace Mystery Theatre (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Dokumentární

1968 Tell Me Lies

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky