foto

Bill D'Elia

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2015 Chris D'Elia: Incorrigible (TV film)
1996 Muž budoucnosti (TV film)
1995 Příběh Dottie Westové (TV film)
Texaská tragédie (TV film)
1989 Rodinná exploze

TV seriály

2019 Grand Hotel (TV seriál)
The Big Sickout (E04)
Chirurgové (TV seriál)
Good Shepherd (S15E21)
2018 Doktoři (TV seriál)
Krize identity (S01E04)
Dobrý doktor (TV seriál)
Islands: Part One (S01E11)
2017 Chirurgové (TV seriál)
1-800-799-7233 (S14E09)
2016 Goliath (TV seriál)
Game On (S01E03)
The Catch (TV seriál)
The Package (S01E08)
Vražedná práva (TV seriál)
Jsme teď spořádaní lidé (S03E01)
Anna Mae (S02E15)
Nenávidí nás (S02E11)
2015 Vražedná práva (TV seriál)
Co jsme to provedli? (S02E09)
Je čas jít dál (S02E01)
Za všechno můžu já (S01E15)
další epizody (4)
2014 Manhattan (TV seriál)
A New Approach to Nuclear Cosmology (S01E05)
Vražedná práva (TV seriál)
Jak hon na krtka (S01E06)
Za všechno může ona (S01E02)
The Crazy Ones (TV seriál)
Love Sucks (E20)
Dead and Improved (E15)
Outbreak (E13)
Chirurgové (TV seriál)
Strach z neznáma (S10E24)
Nikdy to nedopadne dobře (S10E23)
2013 Mezi životem a smrtí (TV seriál)
Rodinná pouta (E10)
Kdo teď lituje? (E03)
Deus ex machina (E02)
další epizody (4)
The Crazy Ones (TV seriál)
Sydney, Australia (E07)
2012 Drsná Harry (TV seriál)
Když láska odejde (S02E13)
Gorila k adopci (S02E11)
2011 Drsná Harry (TV seriál)
Poteče krev (S02E02)
Špinavé triky (S02E01)
Nemožná obhajoba (S01E11)
další epizody (5)
2010 Chirurgové (TV seriál)
Dokonalá náhoda (S06E16)
2009 Glee (TV seriál)
Vlasografie (S01E11)
Chirurgové (TV seriál)
Sbohem (S06E02)
Na dny budoucí! (S05E23)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Rocková hvězda (S08E02)
2008 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Last Call (S05E13)
Made in China (S05E12)
Roe (S05E08)
další epizody (6)
2007 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Kráska a zvíře (S04E01)
Proces století (S03E24)
Obhájcův syn (S03E18)
2006 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Na visuté hrazdě (S03E09)
Nová krev (S03E02)
Los Angeles (S02E27)
další epizody (5)
2005 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Závan naděje (S02E04)
Až se znovu potkáme (S01E14)
2004 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Případy na hlavu (S01E01)
Západní křídlo (TV seriál)
The Warfare of Genghis Khan (S05E13)
2003 Queens Supreme (TV seriál)
The Brotherhood of Poland, New Hampshire (TV seriál)
Zázraky (TV seriál)
Západní křídlo (TV seriál)
Guns Not Butter (S04E12)
2002 American Dreams (TV seriál)
Ally McBealová (TV seriál)
Popojedem (S05E22)
Řeka slz (S05E10)
2001 Ally McBealová (TV seriál)
Přátelé a milenci (S05E01)
Svatba (S04E23)
Dovolená (S04E16)
2000 Ally McBealová (TV seriál)
Poslední panna (S04E05)
Sex, lži a těžké rozhodování (S04E01)
Muzikál (S03E21)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Thoughts of You (S06E20)
1999 Get Real (TV seriál)
Západní křídlo (TV seriál)
The Short List (S01E09)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Curing Cancer (S05E24)
1998 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
The Other Cheek (S05E08)
Sarindipity (S05E01)
Waging Bull (S04E18)
1997 Advokáti (TV seriál)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Brain Salad Surgery (S04E03)
Guns 'n' Roses (S04E01)
Hope Against Hope (S03E26)
další epizody (5)
1996 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
A Day in the Life (S03E08)
Back to the Future (S03E02)
Out of Africa (S03E01)
další epizody (5)
1995 Courthouse (TV seriál)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Informed Consent (S01E18)
Heartbreak (S01E09)
1994 Picket Fences (TV seriál)
Away in the Manger (S03E10)
Abominable Snowman (S02E13)
1993 Harts of the West (TV seriál)
Superman (TV seriál)
Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Nashledanou, Sbohem, Auf Wiedersehen (S04E01)
Opět na vysoké noze (S03E19)
1992 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Dítě (S02E22)
Právo a pořádek (TV seriál)
Forgiveness (S03E03)
1991 Reasonable Doubts (TV seriál)
1990 Zapadákov (TV seriál)
1989 Doogie Howser, M.D. (TV seriál)

Dokumentární

2017 Chris D'Elia: Man on Fire (TV film)

TV pořady

2013 Chris D’elia – Bílý muž, černý humor (TV pořad)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2005 Soudkyně Amy (TV seriál)
Jmenuji se Amy Grayová (S06E22)
Ten musí jít z kola ven (S06E21)
S křížkem po funuse (S06E20)
další epizody (14)
2004 Soudkyně Amy (TV seriál)
Podmínečná kapitulace (S06E08)
Předčasný soumrak (S06E07)
Zasáhnout včas (S06E06)
další epizody (21)
2003 Soudkyně Amy (TV seriál)
Sex a svobodná matka (S05E10)
Právo cesty (S05E09)
Loučení s minulostí (S05E08)
další epizody (23)
2002 Soudkyně Amy (TV seriál)
Ztracení a nalezení (S04E11)
Všichni lžou (S04E10)
Z chlapce v muže (S04E09)
další epizody (24)
2001 Soudkyně Amy (TV seriál)
Zločin a pochybnosti (S03E11)
Překonat hranice (S03E10)
Zaskočena zemskou tíží (S03E09)
další epizody (25)
2000 Soudkyně Amy (TV seriál)
Vodní svět (S02E08)
Psí dny (S02E07)
Břímě odstupu (S02E06)
další epizody (20)
1999 Soudkyně Amy (TV seriál)
Presumpce neviny (S01E11)
Plný dům (S01E10)
Kdo přijde na večeři? (S01E09)
další epizody (11)

Scenáristická filmografie

TV seriály

1999 Soudkyně Amy (TV seriál)
Nový život (S01E01)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky