foto

Daniel McDonald

  • nar. 30.7.1960
    New York City, New York, USA
  • zem. 15.2.2007 (46 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Tempting Adam (TV film)
2000 Kde je můj syn? (TV film)
1998 Na konci sil
1997 Ledová bouře
1995 Kéž bych to byl já
1994 At Risk
1993 Tina Turner
Věc cti
1987 Home Fires (TV film)
Penězománie
The Betty Ford Story (TV film)
1986 Thompson's Last Run (TV film)
1985 Dravec a feťák
1984 Where the Boys Are

TV seriály

2004 Kriminálka Miami (TV seriál)
Přísaha (S02E20)
2001 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Secrets (S02E12)
2000 D.C. (TV seriál)
Madigan Men (TV seriál)
1999 Sex ve městě (TV seriál)
Nedostatky (S02E15)
1998 Právo a pořádek (TV seriál)
Under the Influence (S08E11)
1995 Zprávy z New Yorku (TV seriál)
1994 New York Undercover (TV seriál)
1992 Columbo (TV seriál)
Není čas na umírání (S10E05)
1991 Herman's Head (TV seriál)
1990 The Baby-Sitters Club (TV seriál)
1988 Freddyho noční můry (TV seriál)
1987 Mr. President (TV seriál)
1986 Year in the Life, A (TV seriál)
1985 Shadow Chasers (TV seriál)
1984 Call to Glory (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
The Fall Guy (TV seriál)
1970 All My Children (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace