foto

Ilkka Villi

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Olavi Virta
Valmentaja
2014 Omerta
Vain John Welles pukeutuu nahkaan (studentský film)
2013 Ti praví
2012 Imaginaerum
2011 Illallinen Yhdelle (studentský film)
Jussi Vares: Pavučina smrti
Likainen pommi
Syvälle salattu
2010 Päivät kuin unta (TV film)
2009 Dům košaté lásky
Runaway Beer (studentský film)
2007 Tali-Ihantala 1944
2006 Miehen mitta (studentský film)
2005 Slib
2004 Pan Pelikán
2003 Ajoreittieroja (studentský film)
2002 Koe (studentský film)
Kylmä rintama (studentský film)
Pysäkki (studentský film)
Yövieras (studentský film)

TV seriály

2018 Sorjonen (TV seriál)
Varjoa vailla 2/2 (S02E10)
Varjoa vailla 1/2 (S02E09)
Verenneito 2/2 (S02E08)
další epizody (10)
2016 Ihon alla (TV seriál)
Luottomies (TV seriál)
Sorjonen (TV seriál)
Loppupeli 2/2 (S01E11)
Loppupeli 1/2 (S01E10)
Nainen järvessä 2/2 (S01E09)
další epizody (11)
Syke (TV seriál)
Paratiisi (S03E09)
Vuoristotauti (S03E05)
2015 Hinnalla millä hyvänsä (TV seriál)
Kaksoiselämää (E05)
2013 #lovemilla (TV seriál)
Mun ainoot 30 minsaa (TV seriál)
Korjaus (E12)
Päätöksiä (E11)
Katoaminen (E10)
další epizody (12)
Nymfit (TV seriál)
Kuunpimennys (E12)
Hohdeaika (E11)
Velanidia (E10)
další epizody (12)
2012 Maailma on valmis (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
2010 Bright Falls (TV seriál)
Naisia kaupungilla (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)
2009 Helppo elämä (TV seriál)
Itsenäisiä päätöksiä (S01E06)
Uudet vaatteet (S01E05)
Morsian (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
2008 Morsian (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)

TV pořady

2016 Jussi Gaala 2016 (TV pořad)
2015 Luojan kiitos! (TV pořad)
2014 SuomiLOVE (TV pořad) - mod.
Vino Show (TV pořad)
2009 Puoli seitsemän (TV pořad)
2004 Outolintu (TV pořad)
1998 Uutisvuoto (TV pořad)

Hudební videoklipy

2010 Poets of the Fall: War (hudební videoklip)

Scenáristická filmografie

TV pořady

2016 Jussi Gaala 2016 (TV pořad)
2004 Outolintu (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace