foto

Maxwell McCabe-Lokos

  • nar. 1978
    Toronto, Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 The Archivists
2019 Zmizení v Clifton Hill
2017 Midnight Confession
2016 Antibirth
Ape Sodom
Rozpolcené duše
2015 Brána temnoty
2014 Doupě vlků
2013 Manžel
The Good Escape
2009 Mořský vlk (TV film)
2008 Max Payne
Neuvěřitelný Hulk
Toronto Stories
2007 Lars a jeho vážná známost
Tohle krásné město
Tracey: Fragmenty
2006 Strážce
2005 Policajtem proti své vůli
Z úst do úst
Země mrtvých
2003 Pustina (TV film)
Twist

TV seriály

2020 In the Dark (TV seriál)
The Truth Hurts (S02E06)
2019 Wayne (TV seriál)
Who Even Are We Now? (E06)
Find Something Black To Wear (E04)
Šerifská hvězda (TV seriál)
Resist Not Evil (S02E03)
Something Wicked This Way Comes (S02E02)
Prairie Gothic (S02E01)
2017 Šerifská hvězda (TV seriál)
Jack (S01E04)
Útěcha cizinců (S01E03)
Nový šerif (S01E01)
Schitt's Creek (TV seriál)
Opening Night (S03E01)
2016 Já, společnice (TV seriál)
Rozluka (S01E13)
12 opic (TV seriál)
Vzpomínky na budoucnost (S02E13)
Prolitá krev (S02E12)
2015 Killjoys: Vesmírní lovci (TV seriál)
Jedna krev (S01E06)
Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Právo na prohibici (S09E06)
2013 Lucky 7 (TV seriál)
2012 Policajt (TV seriál)
Manželé a otcové (S01E02)
2010 Happy Town (TV seriál)
Blame It on Rio Bravo (E08)
Dallas Alice Doesn't Live Here Anymore (E07)
Questions and Antlers (E06)
další epizody (7)
2009 Být Erikou (TV seriál)
Erica the Vampire Slayer (S01E12)
The Listener (TV seriál)
2004 This Is Wonderland (TV seriál)
2002 Street Time (TV seriál)
2001 Torontské stíny (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Midnight Confession
2016 Ape Sodom
2013 Manžel

Režijní filmografie

Filmy

2017 Midnight Confession
2016 Ape Sodom

Producentská filmografie

Filmy

2017 Midnight Confession

Kostymérská filmografie

Filmy

2016 Ape Sodom

Host

TV pořady

2011 Katie Chats (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky