foto

Steven Grives

  • nar. 16.4.1951 (69 let)
    Lordsworth, Warwickshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Sindibád a Minotaurus (TV film)
2004 Lavina
Rapid Fear
The People
2003 Nesmrtelné zlo (TV film)
Visitors - Strach na palubě
2002 Scooby-Doo
2001 Krokodýl Dundee v Los Angeles
Tajné operace na základně Rubicon (TV film)
1998 Meteority! (TV film)
1997 20 000 mil pod mořem (TV film)
Cesta do ráje
Emmerdale: The Dingles Down Under
Klokan Joey
1994 Cody: A Family Affair (TV film)
1993 Butterfly Island (TV film)
Crimetime
Fatal Past
The Custodian
1992 Footstep Man, The
1991 Act of Necessity (TV film)
Highlander 2 - Síla kouzla
1989 Noční můra v Elm Street 5: Dítě snu
Čaroděj
1987 Great Expectations: The Untold Story (TV film)
Nebezpečná hra
1986 Jenny Kissed Me
1983 Winds of Jarrah, The
1982 Sara Dane (TV film)
1981 Semena zla

TV seriály

2005 Scooter: Secret Agent (TV seriál)
2002 Flatland (TV seriál)
Společnost Adventure (TV seriál)
1999 Pán šelem (TV seriál)
1998 Tales of the South Seas (TV seriál)
1997 Roar (TV seriál)
1996 Vodní krysy (TV seriál)
1993 Time Trax (TV seriál)
1988 Home and Away (TV seriál)
Nulová šance (TV seriál)
The Legacy (S01E05)
1987 Kapitán James Cook (TV seriál)
1986 Call Me Mister (TV seriál)
1985 Thousand Skies, A (TV seriál)
1984 The Explorers (TV seriál)
1983 Waterloo Station (TV seriál)
1981 Doctor's Daughters (TV seriál)
Holiday Island (TV seriál)
Second Chance (TV seriál)
1979 Danger UXB (TV seriál)
Flambards (TV seriál)
1978 Breakaway Girls (TV seriál)
The Sandbaggers (TV seriál)
1977 BBC2 Play of the Week (TV seriál)
1974 Nearly Man, The (TV seriál)
Stars Look Down, The (TV seriál)
1973 BBC2 Playhouse (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1969 Softly Softly: Task Force (TV seriál)
1962 Z Cars (TV seriál)
1952 Pride and Prejudice (TV seriál)

Dokumentární

1972 Explorers, The (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky