foto

John Fawcett

  • nar. 5.3.1968 (50 let)
    Edmonton, Alberta, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2008 Přednosti života (TV film)
2006 Cesta hrůzy (TV film)
Směr smrt (TV film)
2005 Tma
2001 Lucky Girl (TV film)
2000 Moje sestra vlkodlak
1997 Boy's Club, The
1994 Scratch Ticket

TV seriály

2018 The Man in the High Castle (TV seriál)
Sabra (S03E04)
2017 Orphan Black (TV seriál)
To Right the Wrongs of Many (S05E10)
Clutch of Greed (S05E02)
The Few Who Dare (S05E01)
2016 The Man in the High Castle (TV seriál)
Duck and Cover (S02E05)
Orphan Black (TV seriál)
From Dancing Mice to Psychopaths (S04E10)
Transgressive Border Crossing (S04E02)
The Collapse of Nature (S04E01)
2015 Orphan Black (TV seriál)
History Yet to Be Written (S03E10)
Formalized, Complex, and Costly (S03E03)
Transitory Sacrifices of Crisis (S03E02)
2014 Orphan Black (TV seriál)
By Means Which Have Never Yet Been Tried (S02E10)
Variable and Full of Perturbation (S02E08)
Governed by Sound Reason and True Religion (S02E02)
další epizody (4)
Rookie Blue (TV seriál)
Pomsta (S05E10)
2013 Orphan Black (TV seriál)
Endless Forms Most Beautiful (S01E10)
Variations Under Domestication (S01E06)
Instinct (S01E02)
další epizody (4)
Spartakus (TV seriál)
Slovo muže (S03E03)
2012 Saving Hope (TV seriál)
Tajemství kruhu (TV seriál)
Curse (E17)
Rookie Blue (TV seriál)
Málo času (S03E09)
Holka na zavolání (S03E08)
2011 Spartakus: Bohové arény (TV seriál)
Zúčtování (E05)
Tajemství kruhu (TV seriál)
Beneath (E08)
Rookie Blue (TV seriál)
Člověk míní, život mění (S02E10)
Nákaza (S02E08)
Flashpoint (TV seriál)
Through a Glass Darkly (S04E04)
Good Cop (S04E02)
2010 Dívka odjinud (TV seriál)
Rookie Blue (TV seriál)
Břímě uniformy (S01E12)
The Bridge (TV seriál)
2008 Hranice (TV seriál)
2007 Dresden (TV seriál)
2006 Whistler (TV seriál)
2003 Hvězdy týmu (TV seriál)
2002 Uneseni (TV seriál)
2001 Mutant X (TV seriál)
Xena (TV seriál)
Když sudičky narazí (S06E18)
2000 Queer as Folk (TV seriál)
Xena (TV seriál)
Návrat valkýry (S06E09)
Zlato Rýna (S06E07)
1999 Xena (TV seriál)
Ty kosti, ty kosti (S05E05)
Padlý anděl (S05E01)
Cesta (S04E16)
1998 Da Vinciho případy (TV seriál)
Power Play (TV seriál)
1997 Brutální Nikita (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2017 Orphan Black (TV seriál)
To Right the Wrongs of Many (S05E10)
One Fettered Slave (S05E09)
Guillotines Decide (S05E08)
další epizody (10)
2016 Orphan Black (TV seriál)
From Dancing Mice to Psychopaths (S04E10)
The Mitigation of Competition (S04E09)
The Redesign of Natural Objects (S04E08)
další epizody (10)
2015 Orphan Black (TV seriál)
History Yet to Be Written (S03E10)
Insolvent Phantom of Tomorrow (S03E09)
Ruthless in Purpose, and Insidious in Method (S03E08)
další epizody (10)
2014 Orphan Black (TV seriál)
By Means Which Have Never Yet Been Tried (S02E10)
Things Which Have Never Yet Been Done (S02E09)
Variable and Full of Perturbation (S02E08)
další epizody (10)
2013 Orphan Black (TV seriál)
Endless Forms Most Beautiful (S01E10)
Unconscious Selection (S01E09)
Entangled Bank (S01E08)
další epizody (10)

Herecká filmografie

Dokumentární

2001 Filmography (TV seriál)

TV pořady

2011 Katie Chats (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace