foto

John Fawcett

  • nar. 5.3.1968 (52 let)
    Edmonton, Alberta, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2008 Přednosti života (TV film)
2006 Cesta hrůzy (TV film)
Směr smrt (TV film)
2005 Tma
2001 Lucky Girl (TV film)
2000 Moje sestra vlkodlak
1997 Boy's Club, The
1994 Scratch Ticket

TV seriály

2018 The Detail (TV seriál)
Bad Traffic (E07)
Titans (TV seriál)
Doom Patrol (S01E04)
The Man in the High Castle (TV seriál)
Sabra (S03E04)
2017 Orphan Black (TV seriál)
To Right the Wrongs of Many (S05E10)
Clutch of Greed (S05E02)
The Few Who Dare (S05E01)
2016 The Man in the High Castle (TV seriál)
Duck and Cover (S02E05)
Orphan Black (TV seriál)
From Dancing Mice to Psychopaths (S04E10)
Transgressive Border Crossing (S04E02)
The Collapse of Nature (S04E01)
2015 Orphan Black (TV seriál)
History Yet to Be Written (S03E10)
Formalized, Complex, and Costly (S03E03)
Transitory Sacrifices of Crisis (S03E02)
Saving Hope (TV seriál)
Beasts of Burden (S04E02)
2014 Orphan Black (TV seriál)
By Means Which Have Never Yet Been Tried (S02E10)
Variable and Full of Perturbation (S02E08)
Governed by Sound Reason and True Religion (S02E02)
další epizody (4)
Saving Hope (TV seriál)
Awakenings (S03E03)
Rookie Blue (TV seriál)
Pomsta (S05E10)
2013 Orphan Black (TV seriál)
Endless Forms Most Beautiful (S01E10)
Variations Under Domestication (S01E06)
Instinct (S01E02)
další epizody (4)
Saving Hope (TV seriál)
Why Waste Time (S02E03)
Spartakus (TV seriál)
Slovo muže (S03E03)
2012 Saving Hope (TV seriál)
Consenting Adults (S01E07)
Out of Sight (S01E05)
Blindness (S01E03)
Tajemství kruhu (TV seriál)
Curse (E17)
Dívka odjinud (TV seriál)
Into the Dark (S02E21)
Rookie Blue (TV seriál)
Málo času (S03E09)
Holka na zavolání (S03E08)
2011 Spartakus: Bohové arény (TV seriál)
Zúčtování (E05)
Tajemství kruhu (TV seriál)
Beneath (E08)
Rookie Blue (TV seriál)
Člověk míní, život mění (S02E10)
Nákaza (S02E08)
V utajení (TV seriál)
Welcome to the Occupation (S02E08)
Být Erikou (TV seriál)
Purim (S04E10)
Please, Please Tell Me Now (S04E08)
Flashpoint (TV seriál)
Through a Glass Darkly (S04E04)
Good Cop (S04E02)
2010 Dívka odjinud (TV seriál)
Vexed (S01E08)
ArachnoFaebia (S01E07)
Food for Thought (S01E06)
další epizody (4)
Rookie Blue (TV seriál)
Břímě uniformy (S01E12)
The Bridge (TV seriál)
Být Erikou (TV seriál)
Gettin' Wiggy Wit' It (S03E09)
Hranice (TV seriál)
No Refuge (S03E12)
2009 Hranice (TV seriál)
Spoils of War (S03E10)
2008 Hranice (TV seriál)
Going Dark (S02E13)
Stop Loss (S02E01)
Blowback (S01E13)
další epizody (8)
2007 Dresden (TV seriál)
Walls (E07)
2006 Whistler (TV seriál)
2005 Queer as Folk (TV seriál)
Mr. Right (Never Broke a Promise) (S05E12)
2004 Queer as Folk (TV seriál)
The Snake in Paradise (S04E10)
2003 Hvězdy týmu (TV seriál)
2002 Uneseni (TV seriál)
John (E09)
Queer as Folk (TV seriál)
The Dangers of Sex and Drugs (S02E14)
2001 Mutant X (TV seriál)
Xena (TV seriál)
Když sudičky narazí (S06E18)
2000 Xena (TV seriál)
Návrat valkýry (S06E09)
Zlato Rýna (S06E07)
1999 Xena (TV seriál)
Ty kosti, ty kosti (S05E05)
Padlý anděl (S05E01)
Cesta (S04E16)
1998 Da Vinciho případy (TV seriál)
Power Play (TV seriál)
1997 Brutální Nikita (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2017 Orphan Black (TV seriál)
To Right the Wrongs of Many (S05E10)
One Fettered Slave (S05E09)
Guillotines Decide (S05E08)
další epizody (10)
2016 Orphan Black (TV seriál)
From Dancing Mice to Psychopaths (S04E10)
The Mitigation of Competition (S04E09)
The Redesign of Natural Objects (S04E08)
další epizody (10)
2015 Orphan Black (TV seriál)
History Yet to Be Written (S03E10)
Insolvent Phantom of Tomorrow (S03E09)
Ruthless in Purpose, and Insidious in Method (S03E08)
další epizody (10)
2014 Orphan Black (TV seriál)
By Means Which Have Never Yet Been Tried (S02E10)
Things Which Have Never Yet Been Done (S02E09)
Variable and Full of Perturbation (S02E08)
další epizody (10)
2013 Orphan Black (TV seriál)
Endless Forms Most Beautiful (S01E10)
Unconscious Selection (S01E09)
Entangled Bank (S01E08)
další epizody (10)

Producentská filmografie

TV seriály

2010 Dívka odjinud (TV seriál)
Vexed (S01E08)

Herecká filmografie

Dokumentární

2001 Filmography (TV seriál)

Host

TV pořady

2011 Katie Chats (TV pořad)

Fanoušci tvůrce