foto

Tarcísio Meira

  • nar. 5.10.1935 (84 let)
    São Paulo, Brazílie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1994 Boca
1987 Eu
1982 Amor estranho Amor
1981 Beijo No Asfalto, O
Eu Te Amo
1980 Věk země
1979 Laguna smaragdů
República Dos Assassinos, A
1974 Marginal, O
1972 Independência ou Morte
Meu Primeiro Baile (TV film)
1971 Confissões de Frei Abóbora, As
1970 OSS 117 prend des vacances
1969 Máscara da Traição
Quelé do Pajeú

TV seriály

2013 Saramandaia (TV seriál)
2011 Insensato Coração (TV seriál)
2008 A Favorita (TV seriál)
2007 Duas Caras (TV seriál)
2006 Páginas da vida (TV seriál)
2004 Senhora do Destino (TV seriál)
Um Só Coraçăo (TV seriál)
2001 Um Anjo Caiu do Céu (TV seriál)
2000 Muralha, A (TV seriál)
1998 Hurikán jménem Hilda (TV seriál)
Torre de Babel (TV seriál)
1996 O Rei do Gado (TV seriál)
Sai de Baixo (TV seriál)
1994 Pátria Minha (TV seriál)
1993 Fera Ferida (TV seriál)
1992 De Corpo e Alma (TV seriál)
Você Decide (TV seriál)
1990 Araponga (TV seriál)
Desejo (TV seriál)
1986 Roda de Fogo (TV seriál)
1985 Grande Sertão: Veredas (TV seriál)
Roque Santeiro (TV seriál)
Tempo e o Vento, O (TV seriál)
1983 Guerra dos Sexos (TV seriál)
1981 Brilhante (TV seriál)
1980 Coração Alado (TV seriál)
1979 Gigantes, Os (TV seriál)
1977 Espelho Mágico (TV seriál)
1976 Saramandaia (TV seriál)
1973 Cavalo de Aço (TV seriál)
Semideus, O (TV seriál)
1971 Homem Que Deve Morrer, O (TV seriál)
1970 Irmãos Coragem (TV seriál)
1969 Rosa Rebelde (TV seriál)
1968 Gata de Vison, A (TV seriál)
1966 Minas de Prata, As (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky