foto

Lorenz Backman

  • nar. 1973

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Valmentaja
2016 Teit meistä kauniin
2001 Epäilyksen varjo (TV film)
1998 Kaikki hyvin (TV film)

TV seriály

2016 Heroes of the Baltic Sea (TV seriál)
Mestaus (E03)
2006 Sydän kierroksella (TV seriál)
2004 Headhunters (TV seriál)
2002 Pidetään yhtä (TV seriál)
1999 Hovimäki (TV seriál)

Dokumentární

2016 Suomi 100 -avajaiset: Livekonsertti (koncert) - mod.

Host

TV pořady

2019 Huuma (TV pořad)
2017 Kesäterassi (TV pořad) - mod.
2016 Sinulle on postia (TV pořad) - mod.
2015 Adoptoidut (TV pořad) - mod.
2014 Rakkauden FAQ (TV pořad)
2013 Dancing on Ice (TV pořad)
2012 Hyvät ja huonot uutiset (TV pořad)
Mitä tuli tehtyä (TV pořad)
2008 Biisikärpänen (TV pořad)
2007 Talent Suomi (TV pořad)
2005 Diili (TV pořad)
Huuma (TV pořad)
2003 Umpimähkä (TV pořad)
2000 Maailman ympäri (TV pořad)
1998 Uutisvuoto (TV pořad)

Scenáristická filmografie

TV pořady

2012 Mitä tuli tehtyä (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky