foto

Lavínia Vlasak

  • nar. 14.6.1976 (44 let)
    Rio de Janeiro, Brazílie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Se Eu Fosse Você
2002 Smrt pod hladinou

TV seriály

2012 As Brasileiras (TV seriál)
2011 Insensato Coração (TV seriál)
2010 Vida Alheia, A (TV seriál)
2005 Mandrake (TV seriál)
Prova de Amor (TV seriál)
2004 A Diarista (TV seriál)
2003 Celebridade (TV seriál)
Mulheres Apaixonadas (TV seriál)
2001 As Filhas da Mãe (TV seriál)
2000 Brava Gente (TV seriál)
Křehké pouto (TV seriál)
1999 Chiquinha Gonzaga (TV seriál)
Força de Um Desejo (TV seriál)
1996 O Rei do Gado (TV seriál)
1995 Malhação (TV seriál)
1992 Você Decide (TV seriál)
1976 Anjo Mau (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky