foto

Ulrich Zrenner

  • nar. 12.9.1962 (57 let)
    Mnichov, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2019 Erzgebirgskrimi - Der Tote im Stollen (TV film)
2018 Ein starkes Team - Preis der Schönheit (TV film)
Ein starkes Team - Tod einer Studentin (TV film)
2017 Unter Verdacht - Verschlusssache (TV film)
2016 Unter Verdacht – Betongold (TV film)
2015 Ein starkes Team - Tödliches Vermächtnis (TV film)
2010 Ein starkes Team - Im Zwielicht (TV film)
2009 Commissario Laurenti - Totentanz (TV film)
Richterin ohne Robe (TV film)
2008 Verrückt nach Emma (TV film)
2007 Čtyři mořské panny a pěkné nadělení (TV film)
2006 Hra lásky a života (TV film)
Unter Verdacht - Atemlos (TV film)
Čtyři mořské panny a nástrahy lásky (TV film)
2005 Unter Verdacht - Das Karussell (TV film)
2004 Ein Mann für den 13ten (TV film)
2000 T.E.A.M. Berlin - Der Verrat (TV film)
1990 Marie

TV seriály

2012 Schafkopf - A bissel was geht immer (TV seriál)
Heiter bis tödlich - Henker & Richter (TV seriál)
Hol's der Geier (E12)
Abführmittel (E11)
Der Sheriff (E10)
další epizody (4)
2008 Ihr Auftrag, Pater Castell (TV seriál)
2007 Allein unter Bauern (TV seriál)
Elvis a polda (TV seriál)
2006 Alles über Anna (TV seriál)
Commissario Laurenti (TV seriál)
Das Beste aus meinem Leben (TV seriál)
Stolberg (TV seriál)
2005 Der Staatsanwalt (TV seriál)
2003 Einmal Bulle, immer Bulle (TV seriál)
Speciální tým Kolín (TV seriál)
2002 Edel a Starcková (TV seriál)
Unter Verdacht (TV seriál)
1999 Klinikum Berlin Mitte - Leben in Bereitschaft (TV seriál)
1995 Dr. Stefan Frank (TV seriál)
1994 Ein starkes Team (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky