foto

Ulrich Zrenner

  • nar. 12.9.1962 (58 let)
    Mnichov, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2020 Erzgebirgskrimi - Tödlicher Akkord (TV film)
2019 Erzgebirgskrimi - Der Tote im Stollen (TV film)
2009 Richterin ohne Robe (TV film)
2008 Verrückt nach Emma (TV film)
2007 Čtyři mořské panny a pěkné nadělení (TV film)
2006 Hra lásky a života (TV film)
Čtyři mořské panny a nástrahy lásky (TV film)
2004 Ein Mann für den 13ten (TV film)
2000 T.E.A.M. Berlin - Der Verrat (TV film)
1990 Marie

TV seriály

2018 V podezření (TV seriál)
Verschlusssache (E29)
Správná dvojka (TV seriál)
Tod einer Studentin (E75)
Preis der Schönheit (E74)
2016 V podezření (TV seriál)
Betongold (E25)
2015 Správná dvojka (TV seriál)
Tödliches Vermächtnis (E63)
2012 Schafkopf - A bissel was geht immer (TV seriál)
Heiter bis tödlich - Henker & Richter (TV seriál)
Hol's der Geier (E12)
Abführmittel (E11)
Der Sheriff (E10)
další epizody (4)
2010 Správná dvojka (TV seriál)
Im Zwielicht (E46)
2009 Commissario Laurenti (TV seriál)
Totentanz (E05)
2008 Ihr Auftrag, Pater Castell (TV seriál)
2007 Allein unter Bauern (TV seriál)
Elvis a polda (TV seriál)
2006 Alles über Anna (TV seriál)
Das Beste aus meinem Leben (TV seriál)
Stolberg (TV seriál)
V podezření (TV seriál)
Atemlos (E07)
2005 Der Staatsanwalt (TV seriál)
V podezření (TV seriál)
Das Karussell (E05)
2003 Einmal Bulle, immer Bulle (TV seriál)
Speciální tým Kolín (TV seriál)
2002 Edel a Starcková (TV seriál)
1999 Klinikum Berlin Mitte - Leben in Bereitschaft (TV seriál)
1995 Dr. Stefan Frank (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky