foto

Rudolf Krause

  • nar. 1964
    Karlsruhe, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Der Liebling des Himmels (TV film)
Ich bin dann mal weg
2014 Kouzlo měsíčního svitu
Nesmysl
2012 Dobrodružství Hucka Finna
2010 Láska, děti a rodinné štěstí (TV film)
Neviditelná láska (TV film)
Scheidung für Fortgeschrittene (TV film)
2008 Patchwork (TV film)
2007 Angsthasen (TV film)
Louis Elefantenherz
2005 Die Wilden Kerle 2
1989 Noel Baba (TV film)

TV seriály

2019 V podezření (TV seriál)
Evas letzter Gang (E30)
2018 Ku'damm 59 (TV seriál)
Im Urwald (E03)
V podezření (TV seriál)
Verschlusssache (E29)
2017 V podezření (TV seriál)
Die Guten und die Bösen (E28)
2016 V podezření (TV seriál)
Verlorene Sicherheit (1) (E26)
Betongold (E25)
2015 Bettys Diagnose (TV seriál)
Die Kanzlei (TV seriál)
V podezření (TV seriál)
Ein Richter (E24)
Grauzone (E23)
Správná dvojka (TV seriál)
Stirb einsam! (E61)
2014 V podezření (TV seriál)
Mutterseelenallein (E22)
2013 V podezření (TV seriál)
Türkische Früchtchen (E21)
Ohne Vergebung (E20)
Das Blut der Erde (E19)
2011 Soko Vídeň (TV seriál)
Date mit dem Tod (S07E04)
V podezření (TV seriál)
Persönliche Sicherheiten (E18)
Die elegante Lösung (E17)
Rückkehr (E16)
2010 V podezření (TV seriál)
Laufen und Schiessen (E15)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Flaschensammler (S10E09)
2009 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Nachtschicht (TV seriál)
Wir sind die Polizei (E07)
V podezření (TV seriál)
Tausend Augen (E14)
Der schmale Grat (E13)
2008 V podezření (TV seriál)
Die falsche Frau (E12)
Brubeck (E11)
Big Ben (TV seriál)
Polda a medvěd (S14E02)
2007 Allein unter Bauern (TV seriál)
V podezření (TV seriál)
Das Geld anderer Leute (E10)
Hase und Igel (E09)
2006 V podezření (TV seriál)
Ein neues Leben (E08)
Atemlos (E07)
Willkommen im Club (E06)
2005 V podezření (TV seriál)
Das Karussell (E05)
2004 V podezření (TV seriál)
Nejlepší přátelé (E04)
Touha po penězích (E03)
Správná dvojka (TV seriál)
Der Verdacht (E27)
2003 Körner und Köter (TV seriál)
Speciální tým Kolín (TV seriál)
V podezření (TV seriál)
Eine Landpartie (E02)
2002 V podezření (TV seriál)
Verdecktes Spiel (E01)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)

Host

TV pořady

1981 Löwenzahn (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky