foto

Julia Ragnarsson

  • nar. 30.7.1992 (26 let)
    Malmö, Malmöhus län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Midsommar
2016 Miliardové výkupné
Moje teta v Sarajevu (TV film)
2014 Itsi Bitsi
Tillbaka till Bromma
2013 Povídky ze Stockholmu
2008 Věčné okamžiky Marie Larssonové
2003 Okamžitý nápad

TV seriály

2018 Springfloden (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)
Episode 9 (S02E09)
Episode 8 (S02E08)
další epizody (10)
2016 Springfloden (TV seriál)
Episode 10 (S01E10)
Episode 9 (S01E09)
Episode 8 (S01E08)
další epizody (10)
2013 Most (TV seriál)
Epizoda 8 (S02E08)
Epizoda 7 (S02E07)
Epizoda 5 (S02E05)
další epizody (7)
2012 Strach (TV seriál)
2008 Wallander (TV seriál)
2006 Wallander (TV seriál)
Den svaga punkten (S01E07)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace