foto

Antti Pesonen

  • nar. 1.12.1971 (48 let)
    Helsinky, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 Love Records - Anna mulle Lovee
2011 Tunarit
2000 Tuntematon kaupunki (studentský film)
1999 Säämies (studentský film)
1998 Taivaallinen illallinen (studentský film)

TV seriály

2018 Bullets (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
další epizody (10)
Sorjonen (TV seriál)
Kolíbka (část druhá) (S02E06)
Kolíbka (část první) (S02E05)
2017 Presidentti (TV seriál)
Itsenäisyyspäivä (E12)
Kansakunnan etu (E11)
Helsinki Summit (E10)
další epizody (12)
2016 Heroes of the Baltic Sea (TV seriál)
Kaksintaistelu (E05)
Sodanjulistus (E04)
Mestaus (E03)
další epizody (5)
Ihon alla (TV seriál)
Sorjonen (TV seriál)
Závěrečné zúčtování (část druhá) (S01E11)
Závěrečné zúčtování (část první) (S01E10)
Žena v jezeře (část druhá) (S01E09)
další epizody (11)
2014 Kansan mies (TV seriál)
Taistelijan paluu (E12)
Niskasta kiinni (E11)
Vallan kahva (E10)
další epizody (6)
2013 Kansan mies (TV seriál)
Väkiaikaista (E06)
Irtiotto (E05)
Äkkiä on ilta (E04)
další epizody (6)
Nymfit (TV seriál)
Hohdeaika (E11)
Velanidia (E10)
Kultainen häkki (E09)
další epizody (8)
2008 Lukio_ (TV seriál)
Tule sellaisena kuin olet (E06)
Seksi vie ja taksi tuo (E05)
Sun salaisuus vaivaa mua (E04)
další epizody (6)
2004 Rajametsän tarinoita (TV seriál)

Dokumentární

2014 Sami Yaffa - Sound Tracker (TV seriál)
2002 Madventures (TV seriál)

TV pořady

2013 Docventures (TV pořad)
2008 Piilokamerapäälliköt (TV pořad)

Herecká filmografie

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2018 Bullets (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
další epizody (10)

Kameramanská filmografie

Dokumentární

2011 12 näkökulmaa

Zvukařská filmografie

Dokumentární

2011 12 näkökulmaa

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky