foto

Duane Murray

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Velká hra
2015 Coconut Hero
Spotlight
Vzpomeň si
2014 Queen of the Night
Volání divočiny
2013 Skating to New York
Slib mlčení (TV film)
2011 Unlucky
2010 Oliver Sherman
2009 Amelia
The Ache
Victoria Day
Zakletý v čase
2008 Accidental Friendship (TV film)
Boj o patent
Obdiv
2007 In God's Country (TV film)
Tkaronto
2006 Krásky od krav (TV film)
Organizace Alfa: Hádův faktor (TV film)
2005 Ohnivé nebe (TV film)
2004 Tajná zpověď
2003 Brouci (TV film)
Pustina (TV film)
2002 Interstate 60
Season on the Brink, A (TV film)
2001 Přístav (TV film)
Žabí princ v New Yorku (TV film)

TV seriály

2018 Impulse (TV seriál)
Vita/Mors (E04)
Treading Water (E03)
2016 Já, společnice (TV seriál)
Fabrication (S01E11)
Soukromé očko (TV seriál)
The Code (S01E01)
The Expanse (TV seriál)
Back to the Butcher (S01E05)
2013 Nikita (TV seriál)
Dead or Alive (S04E02)
2010 Jak je kanci! (TV seriál)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Pilot (S01E01)
V utajení (TV seriál)
2009 Cra$h & Burn (TV seriál)
Flashpoint (TV seriál)
The Fortress (S02E02)
Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Vlkodlaci (S02E12)
2007 Nejlepší roky (TV seriál)
2006 Angelin tým (TV seriál)
2005 Bod G (TV seriál)
Tilt (TV seriál)
2004 ReGenesis (TV seriál)
The Newsroom (TV seriál)
Zixx Level One (TV seriál)
2002 An American in Canada (TV seriál)
Puppets Who Kill (TV seriál)
2001 Doc (TV seriál)
Střední škola Degrassi (TV seriál)
The Associates (TV seriál)
The Endless Grind (TV seriál)
Tracker (TV seriál)
1999 Foolish Heart (TV seriál)
Lovci pokladů (TV seriál)
Twice in a Lifetime (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace