foto

Marc Strange

  • nar. 24.7.1941
    Vankleek Hill, Ontario, Kanada
  • zem. 19.5.2012 (70 let)
    Toronto, Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Oliver Sherman
2008 Poslední týden
2007 In God's Country (TV film)
2003 Beat Cops (TV film)
1996 Kolaps (TV film)
Nepřípustný nátlak (TV film)
1995 Tommy Boy
1993 Dieppe (TV film)
Shattered Trust: The Shari Karney Story (TV film)
Smrtelný pot
1992 Šéf (TV film)
1991 Útěk
1988 Betrayal of Silence (TV film)
1987 Blindside
The Big Town
1986 Morning Man
Odplata (TV film)
1985 Jimmy Valentine (TV film)
Skořápky (TV film)
1968 Isabel
Stín na zemi (TV film)

TV seriály

2010 Rookie Blue (TV seriál)
Tetovaný (S01E02)
2008 ReGenesis (TV seriál) - a.z.
The Truth (S04E13) - a.z.
2006 ReGenesis (TV seriál)
Lethargica (S02E12)
Fishy (S02E11)
The Wild and the Innocent (S02E10)
2005 Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Under the Dragon's Tail (E03)
2003 Slings and Arrows (TV seriál)
1998 Highlander: Havran (TV seriál)
Cloak and Dagger (E09)
Mythic Warriors: Guardians of the Legend (TV seriál)
Silver Surfer (TV seriál)
1996 Traders (TV seriál)
1992 Věčný rytíř (TV seriál)
Vražedné pobřeží (TV seriál)
Party Girl (S02E14)
1990 Protiúder (TV seriál)
1989 C.B.C.'s Magic Hour (TV seriál)
1987 Street Legal (TV seriál)
1986 Adderly (TV seriál)
1985 Prokletá noc (TV seriál)
1984 Kate Morris Vice President (TV seriál)
1972 The Beachcombers (TV seriál)
1969 Adventures in Rainbow Country (TV seriál)
1967 Hatch's Mill (TV seriál)
1965 Seaway (TV seriál)
1963 Forest Rangers, The (TV seriál)
1960 Festival (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2002 The New Beachcombers (TV film)
1994 Frostfire (TV film)

TV seriály

1987 Street Legal (TV seriál)
1986 Campbellovi (TV seriál)
1984 Nebezpečný záliv (TV seriál)

Dokumentární

1999 Vlci

Režijní filmografie

TV seriály

1987 Street Legal (TV seriál)
1972 The Beachcombers (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace