foto

Boaz Yehonatan Yaacov

  • nar. Izrael

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2020 Bracha
2018 Geula
Para Aduma
Tkaničky
2016 Yeled Tov Yerushalyim
2014 Atlit
2013 Mivtza Hamaniya
2012 Sharqiya
2011 Dr. Pomerantz
2010 Restaurátor
2009 حي العجمي
2007 Můj otec můj bůh
2005 Bruno Meohav (TV film)
2003 To Be a Star

TV seriály

2018 Greenhouse Academy (TV seriál)
Návrat domů (S02E12)
Špatná rozhodnutí (S02E11)
Kyle (S02E10)
další epizody (12)
2017 Greenhouse Academy (TV seriál)
Vztah na dálku (S01E12)
U všech Skotů (S01E11)
Košíčky bez pocitu viny (S01E10)
další epizody (12)
Noflot al HaRaglayim (TV seriál)
2014 Betoolot (TV seriál)
2006 Hayey Kelev (TV seriál)
2003 Adumot (TV seriál)
2002 Halomot Metokim (TV seriál)
2001 Dakot Shel Tehila (TV seriál)

Dokumentární

2020 Yeladim Al Tnay
2009 Amos Oz: The Nature of Dreams

Režijní filmografie

Filmy

2018 Geula

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Geula

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky