foto

Christopher Hibler

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2002 Diagnóza vražda - Bez slitování (TV film)
1993 Matlock: The Fatal Seduction (TV film)
Matlock: The Kidnapping (TV film)
1992 Diagnóza vražda - Bez varování (TV film)
Matlock: The Vacation (TV film)
1991 Matlock: The Picture (TV film)
Matlock: The Witness Killings (TV film)
1987 Případy otce Dowlinga (TV film)

TV seriály

2001 Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Trojúhelník (S05E11)
1995 Deadly Games (TV seriál)
1994 Burkeho zákon (TV seriál)
Weird Science (TV seriál)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
1990 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
1989 Případy otce Dowlinga (TV seriál)
Quantum Leap (TV seriál)
1987 A Different World (TV seriál)
Jake a Tlusťoch (TV seriál)
Láska na prodej (S01E05)
Remington Steele (TV seriál)
Steele Hanging in There: Part 2 (S05E03)
Steele Hanging in There: Part 1 (S05E02)
1986 Matlock (TV seriál)
1985 Měsíční svit (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace