foto

Tuukka Huttunen

  • nar. 20.5.1976 (43 let)
    Sonkajärvi, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Siinä näkijä missä tekijä (TV film)
2011 Pussikaljaelokuva
2009 Täällä Pohjantähden alla
2008 Räpylät (studentský film)
2007 Kirkkaat kaakelit (TV film)
2006 Mogadishu Avenue
2001 Řeka

TV seriály

2019 Pirjo (TV seriál)
Lastenhoitajamies (S02E18)
Kaaso (S02E16)
Väärä vessa (S02E13)
2015 Haamukirjoittaja (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
2014 Tehdas (TV seriál)
Kapinalliset (S02E03)
2010 Kallio (TV seriál)
Jälki (E10)
Oman elämänsä sankari (E08)
Musiikkivideo (E07)
další epizody (8)
Lehmän vuosi (TV seriál)
Hirvi vai ei (S03E04)
2006 Majakka (TV seriál)
Panttivanki (E02)
2005 Handu pumpulla (TV seriál)
Hotelli (E04)
2003 Varjo vain - savolainen eurodekkari (TV seriál)
1999 Kaverille ei jätetä (TV seriál)
1998 Kalapuikkokeitto (TV seriál)

Host

TV pořady

2010 Hilander-TV (TV pořad)
2004 Saunavuoro (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky