foto

Catherine de Léan

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 We Are Gold
2018 Wolfe
2016 Embrasses-moi comme tu m'aimes
Janův syn
2015 Simon sagt auf Wiedersehen zu seiner Vorhaut (TV film)
2014 Le Vrai du faux
2013 Schlussmacher
2011 Nuit #1
Urban Explorer
2010 2 fois une femme
2008 Le banquet
2007 La Capture
Po hlavě
2006 La vie secrète des gens heureux
Marie-Antoinette (TV film)

TV seriály

2018 Demain des Hommes (TV seriál)
2017 L'Imposteur (TV seriál)
L'Origine (S02E03)
Plan B (S02E02)
Jusqu'ici tout va bien (S02E01)
2016 District 31 (TV seriál)
L'Imposteur (TV seriál)
Trahison (S01E10)
Complice (S01E07)
Trompe-l'oeil (S01E05)
další epizody (6)
2015 Mémoires vives (TV seriál)
Episode 23 (S03E23)
Episode 19 (S03E19)
Episode 18 (S03E18)
další epizody (10)
2014 Mémoires vives (TV seriál)
Episode 24 (S02E24)
Episode 23 (S02E23)
Episode 22 (S02E22)
další epizody (7)
2013 Mémoires vives (TV seriál)
Episode 22 (S01E22)
Episode 9 (S01E09)
Episode 8 (S01E08)
další epizody (10)
2010 Trauma (TV seriál)
2006 C.A. (TV seriál)
Les Hauts et les bas de Sophie Paquin (TV seriál)
2004 Les Bougon: c'est aussi ça la vie (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky