foto

Stephen Coit

  • nar. 27.9.1921
    USA
  • zem. 21.1.2005 (83 let)
    Garden Grove, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1981 Death Ray 2000 (TV film)
Five of Me, The (TV film)
1977 3,000 Mile Chase, The (TV film)
1974 Honky Tonk (TV film)
Murder or Mercy (TV film)
1973 Crime Club (TV film)
Dlouhé loučení
Poor Devil (TV film)
1972 Great American Tragedy, A (TV film)
1971 Brianova píseň (TV film)
Vanished (TV film)
1968 Let na Měsíc
1953 Strach a touha

TV seriály

1982 Bogač, bedňak... (TV seriál)
1979 Trapper John, M.D. (TV seriál)
1977 Aspen (TV seriál)
1976 Captains and the Kings (TV seriál)
Quincy M.E. (TV seriál)
The Bionic Woman (TV seriál)
1975 Baretta (TV seriál)
S.W.A.T. (TV seriál)
1974 Little House on the Prairie (TV seriál)
The Rockford Files (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Dusty's Trail (TV seriál)
Shaft (TV seriál)
1972 Hec Ramsey (TV seriál)
1971 Owen Marshall: Counselor at Law (TV seriál)
1969 Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
Medical Center (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
The High Chaparral (TV seriál)
1966 The Monkees (TV seriál)
1965 The F.B.I. (TV seriál)
The Long, Hot Summer (TV seriál)
1964 The Rogues (TV seriál)
1963 The Farmer's Daughter (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
1962 Combat! (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
1961 Ben Casey (TV seriál)
Shannon (TV seriál)
The Dick Powell Show (TV seriál)
1960 My Three Sons (TV seriál)
Surfside 6 (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Hawaiian Eye (TV seriál)
Kraft Mystery Theater (TV seriál)
The Deputy (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
1958 Bat Masterson (TV seriál)
Bronco (TV seriál)
1957 Have Gun - Will Travel (TV seriál)
Maverick (TV seriál)
Sugarfoot (TV seriál)
The Thin Man (TV seriál)
1956 Telephone Time (TV seriál)
The Man Called X (TV seriál)
1955 Cheyenne (TV seriál)
Matinee Theatre (TV seriál)
1952 Cavalcade of America (TV seriál)
Gang Busters (TV seriál)
1950 Cameo Theatre (TV seriál)
Lux Video Theatre (TV seriál)
Space Patrol (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace