foto

Asuka Kudó

  • nar. 1.8.1991 (27 let)
    prefektura Saitama, Japonsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Júnagi no mači, sakura no kuni 2018 (TV film)
2017 BORDER šódó: Kenšikan Higa Mika (TV film)
Kaettekita Ie Uru Onna (TV film)
Kohaku (TV film)
Čotto ima kara šigoto jametekuru
2016 Koisaika Mijamoto
Nacumi no hotaru
2015 Again
Eien No Zero (TV film)
2014 1/11
Momose, kočči o muite
Tifani Dorama Supesharu Natsu no Owari ni, Koi wo Shita (TV film)
2012 Aku no kjóten

TV seriály

2019 Ie uru onna no gjakušú (TV seriál)
Kokó no mesu (TV seriál)
Mikazuki (TV seriál)
2018 Kuragehime (TV seriál)
Mikaikecu no onna: keišičó bunšo sósakan (TV seriál)
2017 Ašita no jakusoku (TV seriál)
Kanna-san (TV seriál)
Šúkacu kazoku (TV seriál)
2016 Ie uru onna (TV seriál)
Júša Jošihiko to mičikareši šičinin (TV seriál)
2015 Algernon ni Hanataba o (TV seriál)
Asa ga kita (TV seriál)
Gisó no fúfu (TV seriál)
Heat (TV seriál)
Kabukimono Keidži (TV seriál)
Red Cross: Onnatači no akagami (TV seriál)
2014 Roosevelt Game (TV seriál)
2013 Jae no sakura (TV seriál)
Lady Joker (TV seriál)
Shomuni (TV seriál)
2012 Akumu-chan (TV seriál)
Risō no Musuko (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace