foto

Sissy Höfferer

  • nar. 23.4.1955 (65 let)
    Klagenfurt, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Treibjagd im Dorf (TV film)
2016 Ein Geheimnis im Dorf - Schwester und Bruder (TV film)
2013 Taková normální Sonntagovic rodinka (TV film)
2010 Meine Tochter nicht (TV film)
2009 Hinter blinden Fenstern (TV film)
2008 Todsünde (TV film)
2007 Große Lügen!
Noch einmal zwanzig sein ... (TV film)
2005 Liebe Amelie (TV film)
Rufer, der Wolf (TV film)
2004 Die Rückkehr des Vaters (TV film)
Napola: Hitlerova elita
2003 Polizeiruf 110 - Kopf in der Schlinge (TV film)
2002 Regentage (TV film)
2001 Thema Nr. 1
2000 Altweibersommer (TV film)
Krieger und Liebhaber (TV film)
Tatort - Viktualienmarkt (TV film)
1997 Das Hochzeitsgeschenk (TV film)
Rochade
Wald, Der (TV film)
1996 Dům na pobřeží (TV film)
Po nás potopa (TV film)
Schmetterlingsgefühle (TV film)
1995 Anna - Im Banne des Bösen (TV film)
Frankie (TV film)
Mörder und sein Kind, Der (TV film)
Tatort - Bienzle und der Mord im Park (TV film)
1994 Männer vom K3 - Ende eines Schürzenjägers, Die (TV film)
1992 Männer vom K3 - Auf Sand gebaut, Die (TV film)
1989 Milliardenspiel, Das (TV film)
Männer vom K3 - Der Mann im Dunkeln, Die (TV film)
Unheimliche Karriere, Eine (TV film)
1987 Haus im Nebel, Das (TV film)
Second Victory, The
1984 Le dernier civil (TV film)
1980 Kolportage (TV film)
1977 Tatort - Das Mädchen am Klavier (TV film)

TV seriály

2018 WaPo Bodensee (TV seriál)
Alte Liebe (S02E04)
2017 Vraždy u jezera (TV seriál)
Dokud je smrt nerozdělí (E04)
2013 SOKO: Der Prozess (TV seriál)
2008 V podezření (TV seriál)
Die falsche Frau (E12)
2006 Kommissarin Lucas (TV seriál)
Skizze einer Toten (E05)
2005 Fünf Sterne (TV seriál)
Vyšetřovatel (TV seriál)
Eiskalter Mord (S05E01)
2004 Případy profesora Capellariho (TV seriál)
Der letzte Vorhang (E17)
Ein Toter kehrt zurück (E16)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
Julia - Eine ungewöhnliche Frau (TV seriál)
Trübe Wasser (S04E08)
Datenschutz (S04E07)
Der Alkotest (S04E05)
další epizody (4)
Případy profesora Capellariho (TV seriál)
Bittere Schokolade (E15)
Vražda a hudba (E14)
Ostnem do živého (E13)
2002 Der Elefant - Mord verjährt nie (TV seriál)
Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
Um Himmels willen (TV seriál)
Julia - Eine ungewöhnliche Frau (TV seriál)
Reidingers Sturz (S03E10)
Die Diagnose (S03E09)
Der Kunstfehler (S03E08)
další epizody (7)
Případy profesora Capellariho (TV seriál)
Pouhá sebevražda (E12)
Ctihodná společnost (E11)
2001 Případy profesora Capellariho (TV seriál)
Smrt v cizině (E10)
Falešní přátelé (E09)
Křehké důkazy (E07)
2000 Julia - Eine ungewöhnliche Frau (TV seriál)
Abschiede (S01E24)
Unheile Welt (S01E23)
Latin Lover (S01E22)
další epizody (5)
Případy profesora Capellariho (TV seriál)
Mrtví nemlčí (E06)
Vysněný dům (E05)
Big Ben (TV seriál)
Ideální svět (S05E02)
Hon (S04E04)
1999 Julia - Eine ungewöhnliche Frau (TV seriál)
Die Jugendbande (S01E04)
HIV-Positiv (S01E03)
Případy profesora Capellariho (TV seriál)
Ve vlastní věci (E04)
1998 Siska (TV seriál)
1997 Zwei Brüder (TV seriál)
Nervenkrieg (E07)
1996 Stockinger (TV seriál)
Zámecký hotel Orth (TV seriál)
1995 Kurklinik Rosenau (TV seriál)
1994 Ahoj, strejdo doktore! (TV seriál)
Komisař Rex (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
1993 Evelyn Hamanns Geschichten aus dem Leben (TV seriál)
Rosamunde Pilcher (TV seriál)
Salzburger Nockerln (TV seriál)
1992 Freunde fürs Leben (TV seriál)
Wolffův revír (TV seriál)
1991 Schloß Pompon Rouge (TV seriál)
1990 Café Meineid (TV seriál)
1988 Auto dělá člověka (TV seriál)
Die Männer vom K3 (TV seriál)
Kommissar Zufall (TV seriál)
1987 Hafendetektiv (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1985 Via Mala (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1979 Matyáš Sándor (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (4)
1978 SOKO München (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

1977 Ingmar Bergman inszeniert (TV film)

Divadelní záznam

1979 Das Veilchen (divadelní záznam)

Host

TV pořady

1991 DAS! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky