foto

Sissy Höfferer

  • nar. 23.4.1955 (64 let)
    Klagenfurt, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Treibjagd im Dorf (TV film)
Vraždy u jezera: Dokud je smrt nerozdělí (TV film)
2016 Ein Geheimnis im Dorf - Schwester und Bruder (TV film)
2013 Taková normální Sonntagovic rodinka (TV film)
2010 Meine Tochter nicht (TV film)
2009 Hinter blinden Fenstern (TV film)
2008 Todsünde (TV film)
Unter Verdacht - Die falsche Frau (TV film)
2007 Große Lügen!
Noch einmal zwanzig sein ... (TV film)
2006 Kommissarin Lucas - Skizze einer Toten (TV film)
2005 Liebe Amelie (TV film)
Rufer, der Wolf (TV film)
2004 Die Rückkehr des Vaters (TV film)
Die Verbrechen des Professor Capellari - Der letzte Vorhang (TV film)
Napola: Hitlerova elita
Verbrechen des Professor Capellari - Ein Toter kehrt zurück, Die (TV film)
2003 Polizeiruf 110 - Kopf in der Schlinge (TV film)
Případy profesora Capellariho: Vražda a hudba (TV film)
Verbrechen des Professor Capellari - Bittere Schokolade, Die (TV film)
2002 Případy profesora Capellariho: Ctihodná společnost (TV film)
Případy profesora Capellariho: Ostnem do živého (TV film)
Případy profesora Capellariho: Pouhá sebevražda (TV film)
Regentage (TV film)
2001 Případy profesora Capellariho: Falešní přátelé (TV film)
Případy profesora Capellariho: Křehké důkazy (TV film)
Případy profesora Capellariho: Smrt v cizině (TV film)
Thema Nr. 1
2000 Altweibersommer (TV film)
Big Ben - Hon (TV film)
Big Ben - Ideální svět (TV film)
Krieger und Liebhaber (TV film)
Případy profesora Capellariho: Mrtví nemlčí (TV film)
Případy profesora Capellariho: Vysněný dům (TV film)
Tatort - Viktualienmarkt (TV film)
1999 Případy profesora Capellariho: Ve vlastní věci (TV film)
1997 Das Hochzeitsgeschenk (TV film)
Rochade
Wald, Der (TV film)
Zwei Brüder - Nervenkrieg (TV film)
1996 Dům na pobřeží (TV film)
Po nás potopa (TV film)
Schmetterlingsgefühle (TV film)
1995 Anna - Im Banne des Bösen (TV film)
Frankie (TV film)
Mörder und sein Kind, Der (TV film)
Tatort - Bienzle und der Mord im Park (TV film)
1994 Männer vom K3 - Ende eines Schürzenjägers, Die (TV film)
1992 Männer vom K3 - Auf Sand gebaut, Die (TV film)
1989 Milliardenspiel, Das (TV film)
Männer vom K3 - Der Mann im Dunkeln, Die (TV film)
Unheimliche Karriere, Eine (TV film)
1987 Haus im Nebel, Das (TV film)
Second Victory, The
1984 Le dernier civil (TV film)
1980 Kolportage (TV film)
1979 Das Veilchen (divadelní záznam)
1977 Tatort - Das Mädchen am Klavier (TV film)

TV seriály

2018 WaPo Bodensee (TV seriál)
Alte Liebe (S02E04)
2013 SOKO: Der Prozess (TV seriál)
2005 Fünf Sterne (TV seriál)
Vyšetřovatel (TV seriál)
Eiskalter Mord (S05E01)
2004 Der Elefant - Mord verjährt nie (TV seriál)
2003 Kommissarin Lucas (TV seriál)
Speciální tým Kolín (TV seriál)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
Um Himmels willen (TV seriál)
Unter Verdacht (TV seriál)
1999 Julia - Eine ungewöhnliche Frau (TV seriál)
1998 Die Verbrechen des Professor Capellari (TV seriál)
Siska (TV seriál)
1996 Stockinger (TV seriál)
Zámecký hotel Orth (TV seriál)
1995 Kurklinik Rosenau (TV seriál)
1994 Ahoj, strejdo doktore! (TV seriál)
Komisař Rex (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
Zwei Brüder (TV seriál)
1993 Evelyn Hamanns Geschichten aus dem Leben (TV seriál)
Rosamunde Pilcher (TV seriál)
Salzburger Nockerln (TV seriál)
1992 Freunde fürs Leben (TV seriál)
Wolffův revír (TV seriál)
1991 Schloß Pompon Rouge (TV seriál)
1990 Café Meineid (TV seriál)
1988 Auto dělá člověka (TV seriál)
Die Männer vom K3 (TV seriál)
Kommissar Zufall (TV seriál)
1987 Hafendetektiv (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1985 Via Mala (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1979 Matyáš Sándor (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (4)
1978 SOKO München (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

1977 Ingmar Bergman inszeniert (TV film)

Host

TV pořady

1991 DAS! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace